Je mag hier mijn gratis e-book downloaden
Het bewezen 5 stappenplan naar jouw mooiste leven. Je verdient het om volledig te genieten. Haal inspiratie en gedrevenheid uit dit e-book om volledig voor jeZelf te kiezen om jouw verlangens te ontvangen. Met deze aanvraag ga je akkoord met mijn privacyverklaring.

Luister je liever?

Je mag hier mijn gratis audiobook downloaden
Het bewezen 5 stappenplan naar jouw mooiste leven. Je verdient het om volledig te genieten. Haal inspiratie en gedrevenheid uit dit audiobook om volledig voor jeZelf te kiezen om jouw verlangens te ontvangen. Met deze aanvraag ga je akkoord met mijn privacyverklaring.

Wie ben ik en waar komen mijn inzichten vandaan?

Ik ben Melanie Dukel

En ik begeleid je, want in 20 jaar leiderschap en in mijn privéleven heb ik ook jarenlang gestruggled en dat gun ik je niet. Vaak had ik het gevoel dat ik moest 'overleven'. Ik voelde mij nooit echt blij of gelukkig voor langere tijd, ondanks dat ik eigenlijk alles goed voor elkaar had.  

Mijn mannelijke energie overheerste zolang ik mij kan herinneren : daadkracht, actie, gedrevenheid en presteren typeerde mij. Als ik ergens mijn ''klauwen' in zet dan behaal ik doelen, alleen werkte dat vroeger soms averechts. Vrouwelijke energie van rust, ontspanning, zelfliefde en compassie zat onder een dikke laag stof. Vaak was ik niet in balans raakte ik de verbinding met mijzelf kwijt. 

Ik was het spuugzat en ik wilde mijn leven op MIJN manier, ik wilde 'gewoon' gelukkig zijn. Dat was toch niet zoveel gevraagd, maar elke keer zette ik positief mijn schouders er weer onder en toch viel ik na een paar maanden weer terug en leek alles mij weer tegen te zitten. Ik vond het leven soms te zwaar en in tijden dat alles wel goed leek te gaan vond ik het 'wel leuk', maar om nou te zeggen dat ik dolgelukkig was....nope. Na jaren BESLOOT ik met elke cel in mijn lijf om het roer 180 graden om te gooien.

Het begint er écht mee dat je 100% voor jezelf en jouw geluk kiest om vervolgens stap voor stap naar jouw geluk toe te werken. Wat verlang je, wat wil jij nou echt?
Ik ben erachter gekomen dat je alles kunt creëren waar je naar verlangt, alleen dien je wel je balans te vinden door enerzijds in de actiestand (mannelijke energie) te komen en bewust met jezelf aan de slag te gaan en anderzijds zelfliefde te ontwikkelen en te vertrouwen in overgave (vrouwelijke energie) dat OOK JIJ alles ontvangt waar jij gelukkig van wordt.