Ecstatic workshop voor powervrouwen die alles uit het leven willen halen of voor teams om elkaar beter te leren kennen om een optimale samenwerking te bereiken..

Mijn ECSTATIC workshop is geen doorsnee workshop, dit is de unieke combinatie tussen bewustzijn, mindset, muziek en dans om alles uit het leven te gaan halen door hoge energie en jouw mindset! 

Bekijk hieronder de aftermovie om je een idee te geven hoe warm, liefdevol, gezellig, ontspannen en life-changing deze dag is!

Ecstatic workshop voor powervrouwen die alles uit het leven willen halen of voor teams om elkaar beter te leren kennen om een optimale samenwerking te bereiken..

Mijn ECSTATIC workshop is geen doorsnee workshop, dit is de unieke combinatie tussen bewustzijn, mindset, muziek en dans om alles uit het leven te gaan halen door hoge energie en jouw mindset! 

Bekijk hier de aftermovie om je een idee te geven hoe warm, liefdevol, gezellig, ontspannen en life-changing deze dag is!

Toen ik het leven als een spel ben gaan toepassen werd kon ik moeiteloos genieten en werd ik weerbaarder.....

Ik ben Melanie Dukel

Ik heb jarenlang gestruggled. Vaak had ik het gevoel dat ik moest 'overleven'. Ik voelde mij nooit echt blij of gelukkig voor langere tijd, ondanks dat ik eigenlijk alles goed voor elkaar had.  

Ik was het spuugzat en ik wilde mijn leven op MIJN manier, ik wilde 'gewoon' gelukkig zijn. Dat was toch niet zoveel gevraagd, maar elke keer zette ik positief mijn schouders er weer onder en toch viel ik na een paar maanden weer terug en leek alles mij weer tegen te zitten. Ik vond het leven soms te zwaar en in tijden dat alles wel goed leek te gaan vond ik het 'wel leuk', maar om nou te zeggen dat ik dolgelukkig was....nope. Na jaren BESLOOT ik met elke cel in mijn lijf om het roer 180 graden om te gooien.

Ik zie mezelf, en jou, als een speler op een groot LEVENSBORD.

Je speelt dit spel niet om een einddoel te behalen, maar om te ontdekken wie jij in de ESSENTIE bent en je mooiste leven te leven vanuit hoge energie. Je mag je dus richten op jouw bewustzijn, mindset en doelen om in dit levensspel gelukkiger te worden.

Liefde gaat niet over het hebben van een relatie met een andere speler, maar over een staat van ZIJN en EENHEID. Je mag verzachten, oordelen verminderen en zo lief mogelijk over jezelf denken en praten.

Tegenslagen along the game zijn er niet om je te pesten, maar om je ogen te openen om sneller naar een VOLGEND LEVEL te komen. Alles wat er op je pad komt is om je iets te leren en door te groeien, maar dat zie je pas als je het wilt zien.

Fysieke klachten, frustraties en andere lage negatieve energie vertellen jou dat je het spel BEWUSTER mag gaan spelen en willen dat je dieper naar jezelf gaat kijken.

Je triggers zijn de hobbels in het spel en bieden jou kansen om je te laten shiften en vorige levels los te laten, triggers laten jou zien waar jij je nog mag bevrijden!

Als je dansend door het spel gaat vind je dit het LEUKSTE spel ever! Wensen en dromen realiseren leveren je BONUSPUNTEN op.

Als je vanuit OVERGAVE, VERTROUWEN en DANKBAARHEID gaat spelen gaat het spel MOEITELOOS en kun je vele malen gemakkelijker met jouw uitdagingen om gaan. Je wordt veerkrachtiger.

Je kunt veel geld verdienen als je gaat SAMENWERKEN met andere spelers in het spel, Er zijn geen winnaars of verliezers, er is namelijk genoeg GOUD voor ons allemaal.