Uit je hoofd en naar je hart is de enige manier naar een lichter en gelukkiger leven vanuit rust en positieve FLOW!

Je hebt verbinding met jezelf nodig om goed te horen en te voelen wat JIJ nodig hebt, welke stap je mag gaan zetten en te onthechten van dat stemmetje in je hoofd! 

Herken je dit?

✅ Je hebt een ‘prima’ leven en toch voel je dat je verandering verlangt op sommige aspecten, zoals een andere job of de liefde. 

✅ Je ervaart gedachten die je liever niet wilt hebben, want daardoor voel jij je soms onzeker, gefrustreerd of besluiteloos. 

✅ Je voelt je vermoeid, want je hebt het gevoel dat dingen jou overkomen waar je niet gelukkig van wordt, terwijl jij alle regie zelf hebt! 

✅ Je mind ratelt soms teveel. Je denkt of aan het verleden of aan de toekomst en dat maakt je onrustig.  

✅ Je voelt je niet altijd goed genoeg, je denkt wel eens negatief over jezelf.

✅ Het stroomt niet altijd even lekker bij je, want je spreekt niet altijd oprecht je gevoel uit. 

✅ Soms voel jij je afgewezen, of genegeerd en daar raak je wel eens verdrietig om. 

✅ HIER en NU leven is goed voor je zegt ‘men’ en toch lukt het je soms nog niet. Hoe dan? 

✅ Je zit soms ‘vast’ en je weet niet hoe je daaruit kunt komen. 

✅ Je weet dat je vertrouwen mag hebben in alles dat op je pad komt en dus in overgave mag zijn en toch neemt je mind het weer over.       

✅ Je probeert de controle te behouden en alles in goede banen te leiden, maar als het niet loopt zoals jij verlangt raak je onrustig.    

 

Je voelt dat je positieve verandering wilt en een rustiger brein vanuit vertrouwen en overgave en dat kan!

Je hebt al zoveel geleerd, je hebt al zoveel bereikt dus dit gaat je ook lukken, je hebt alleen de juiste tools en technieken nodig. Hoe fijn zou het zijn dat het nu wel lukt om uit die negatieve spiraal te komen met iemand die je PRECIES leert hoe?

Waar wil jij NU echt vanaf? Wat zou jij NU echt graag willen?

Een vrijer, lichter en vooral stromend leven of dat geblokkeerde gevoel?

✅ Regie. Het hebben van meer controle over je emoties lijkt je heerlijk! 

✅ Innerlijke rust. Leer te vertrouwen vanuit het huidige moment

✅ Gevoel uiten. Echt het achterste van je tong laten zien, zodat je geen opgekropte emoties met je meedraagt en ziek wordt. 

✅ Intuïtie. Het lijkt je fijn om jezelf beter te leren kennen om daarop jouw beslissingen te nemen die goed zijn voor JOU! 

✅ Let’s go. Je voelt gedrevenheid om zoveel mogelijk te leren en daar grijp je alles voor aan. 

✅ Relax. Je verlangt naar een dag voor jezelf en jouw ontwikkeling om je leven een positieve BOOST te geven.

✅ Onvoorwaardelijke liefde. Leer om meer van jezelf te houden, zodat je echt 100% jezelf kunt zijn en je niet meer laat leiden door bepaalde angsten. 

✅ Aandacht. Je verdient het om de aandacht op jezelf te richten en juiste tools te ontvangen. Stap een dag uit je je ratrace en ontdek!  

✅ Mindset. Nieuwe gedachten ontwikkelen waardoor je voelt dat je de wereld aan kunt en veel overvloed gaat aantrekken!  

✅ Spiritualiteit. Je staat al met een been in de wereld van spiritualiteit, je voelt dat er meer is en dat wil je ontdekken om te leren hoe het leven VOOR je gaat werken in plaats van tegen. 

 

Spreekt dit je aan? Dan is mijn FREE YOUR MIND livedag is echt iets voor jou!

Ik krijg zoveel energie van Melanie, zij inspireert mij elke keer weer. Ik heb echt bewondering voor haar hoe zij alles aangepakt heeft tijdens haar eigen transformatie. Ik kon mij direct in haar struggles vinden en daardoor wist ik ook dat zij mij goed kon helpen. Ondanks dat ik van haar echt geleerd heb dat ik echt mezelf mag zijn en geleerd heb om meer rust te vinden in mijn hoofd en lichaam heeft zij mij echt goeie oefeningen geleerd om te helen. Ik heb nu veel minder negatieve gedachten en grijp ik nu alles aan om mij steeds gelukkiger te voelen. Er is al zoveel veranderd en ik blijf nu hulp vragen, want het is samen gemakkelijker dan alleen. Ik verheug mij op elke sessie! Wat ik ook fijn vind is dat zij mij tussendoor blijft motiveren, want als ik mij even minder voel ervaar ik na haar peptalk weer positieve energie om door te gaan. Ze is er altijd voor je! Ik zie dingen nu zo anders, daar was ik zelf niet opgekomen! Ik weet zeker dat zij nog vele mensen ook gaat helpen, want zij kan echt helpen om het verschil te maken! Dank je wel lieve Mel!

Natas

Jij hebt ALLES al in je om je mooiste leven te creëren vanuit zingeving en liefde!

FREE YOUR MIND livedag op 14 oktober 2023!

Uit je hoofd en naar je hart is ECHT de key om meer in verbinding te staan met jeZelf. 

De onderwerpen voor deze dag zijn: mindset, zelfliefde, plezier, energie en BALANS naar jouw mooiste leven vanuit zingeving en liefde. 

✅ Deze dag leer ik je oefeningen hoe je uit je hoofd kunt komen om meer verbinding met je hart te maken, want alleen dan leer jij jezelf beter kennen!

✅ Je ontvangt oefeningen om je mindset zelfstandig te trainen naar nieuwe doeltreffende gedachten waar jij je zelfverzekerd en blij door voelt

✅ We ontwikkelen die dag gedachten voor jou die jij na de livedag gaat programmeren in je mind om alles aan te trekken waar jij naar verlangt. 

✅ Gedurende de dag is er genoeg thee, (munt)water en wat lekkers voor je!

✅ Compassie voor jezelf en anderen is super belangrijk om te ontwikkelen en daarom mag je een potluck maaltijd meenemen om te delen tijdens de lunch. 

✅ Je leert hoe je afstand neemt van belemmerende overtuigingen, gedachten en conditioneringen die niet van jou zijn om je daar niet door te laten beïnvloeden. 

✅ Gedurende de dag voel je meer en meer positieve energie bij je binnenstromen en voel jij je gemotiveerd om door te pakken als je weer thuis bent. 

✅ Het belooft een gezellige, veilige, saamhorige en relaxte dag te worden met maximaal 12 positief gestemde vrouwen. 

✅ Aan het einde van de dag heb je nieuwe tools geleerd om gemakkelijker te integreren in je dagelijks leven en start die dag jouw positieve verandering!   

✅ Na deze dag neem ik nog contact met je op om je accountable te houden of je ontvangt een liefdevolle schop Winking .  

✅ Je hebt altijd toegang tot mijn waardevolle informatie en tips op Instagram, LinkedIn, nieuwsbrief en podcast. 

Kies jij voor jezelf en gun jij jezelf het beste?

Dit is JOUW moment, ik help je!

Melanie is een positieve, slimme en krachtige vrouw met veel enthousiasme. Er gebeurde iets bijzonders. Zij zag kwaliteiten in mij die ik zelf nog niet ontdekt had. Zij geloofde in mij, met nog veel meer overtuiging dan ik in eerste instantie zelf bezat. Ze stuurde, coachte mij met volle overtuiging totdat ik het ook zelf ging inzien. Zij gaf mij de kans om mijzelf te ontdekken. Wat zijn mijn kwaliteiten, wat zijn mijn overtuigingen, waar word ik blij en enthousiast van en door samen in gesprek te gaan kreeg ik hele andere inzichten en leerde ik mijzelf beter kennen. Zij hield mij regelmatig een spiegel voor en vroeg door. Met het eerste de beste antwoord nam zij geen genoegen. Door Melanie heb ik mij kunnen ontwikkelen, ben ik gegroeid en gekomen waar ik nu ben. Hiervoor ben ik haar voor altijd dankbaar!

Danielle

Ik laat je zien wat jij nog niet ziet!

Ik ben Melanie Dukel. Ik heb een vrij uitdagend leven achter de rug en alles wat er op mijn website beschreven staat heb ik allemaal zelf gedacht en ervaren. Ik begrijp nu dat ik alle uitdagingen en knelpunten in het leven eerst zelf moest meemaken om vervolgens jou nu te kunnen begeleiden. 

Ik had eerst bijna een burn-out en bore-out nodig, naast meerdere malen overspannen te zijn geweest, voordat ik echt voor mijzelf ging kiezen. Ik KOOS ervoor om het roer volledig om te gooien en dat is de beste beslissing die ik ooit in mijn leven gemaakt heb, want ik heb mij nog nooit zo gelukkig gevoeld en al mijn gedachten en dromen komen steeds meer uit. 

Het is ook voor jou mogelijk om je optimaal gelukkig te voelen en al je verlangens uit te laten komen, ondanks dat je nu mogelijk nog geen bewust idee hebt waar je naar nou echt naar verlangt. Je wilt in de eerste plaats gewoon gelukkig zijn toch?

Ja het is nu JOUW tijd, ik wijs je de weg! 

Je leeft al jarenlang gewoon je leven. Je hebt mogelijk wel eens gedacht dat dit voor altijd zo bij jou zal blijven en toch voel je ergens dat het anders zou moeten kunnen en dat klopt! 

Zingeving en (zelf) liefde gaan grote verschillen opleveren om intens geluk te voelen!

Je kunt afscheid nemen van bepaalde zaken of gedachten waar jij niet blij van wordt. Je kunt je leven zoveel leuker en gemakkelijker maken en dat zit allemaal al in JOU en dat leer je dat graag!  

 

FREE YOUR MIND, and the rest will follow.... !

Deze dag is uitverkocht! Je kunt wel nog een 1:1 VIP dag boeken. 

FREE YOUR MIND LIVEDAG

Uit je hoofd en naar je hart!
111 Je mag GRATIS IEMAND meenemen, dus dat is €55.50 per persoon!
  • Prijs is inclusief BTW.
OWN-IT