deze Mini masterclass video is speciaal voor ambitieuze powervrouwen

Je hebt een prima leven, een goeie job en toch mis je iets. Is dit het nou?

Je hebt wel okay dagen en sommige zijn energievretend. Is dit nou wat je nog jaren blijft doen? Je weet dat dit het niet is, maar je hebt geen idee wat dan wel en voor je gevoel zit je vast. Je durft geen concrete stappen te zetten.

Jij kent jezelf inmiddels wel aardig, je merkt ook op dat je diepgang nodig hebt. Als er collega's jou om hulp vragen dan bruis jij van energie. Ja, je bent echt iemand die anderen goed kan spiegelen en wakker kan schudden.

Ja, je wilt heel graag meer energie en voldoening voelen aan het einde van de werkdag. Op de bank ploffen, weer Netflix aan of op je telefoon scrollen ben je inmiddels zat. Het leven voelt op deze manier moedeloos en niet echt heel bevredigend.

Je merkt dat je niet zo goed meer met negatieve energie van anderen om kunt gaan, ook met je vriendinnen lijk je niet meer te matchen.

Je voelt dat het leven leuker kan zijn, je mist iets: zingeving en levensvreugde

Dit is een UNIEKE KANS voor jou om heel snel te ontdekken wat de reden is dat jij nu nog geen zingeving ervaart, want als jij dit herkent dan is deze mini masterclass voor jou.

Deze powervrouw deelt haar feedback met je na het bekijken van de video;

Super interessante mini-masterclass wat mijn interesse opwekte en waar in enthousiast van werd. Alsof deze mini masterclass speciaal voor mij was gemaakt! Het voelde echt alsof al mijn punten waar ik tegen aanloop besproken werden. Fijn dat je begrepen wordt en dat je niet de enige bent die hier tegenaan loopt in het leven. Leuke opdracht en makkelijk/ duidelijk om te doen. Duidelijke uitleg met voorbeelden hoe je het beste in kaart kan brengen. Echt een mind opener qua opdracht waarbij je snel erachter komt hoe je leven op dit moment is. Ik voelde direct zingeving om met die opdrachten aan de slag te gaan. Het is wel veel meer waard dan €7, dus ik ben mega dankbaar dat je het voor deze prijs hebt aangeboden, maar ik was bereid om er veel meer voor te betalen. Super toffe masterclass! Was ook qua duur lang genoeg om je aandacht en focus erbij te houden. Kort, duidelijk en krachtig! Je praat ook echt mooi rustig, duidelijk en met juiste emoties/toonhoogtes en daardoor is het fijn om naar te luisteren. Dank je wel! Ik kan hier echt zo enorm mee verder!

Elaine

Bestel deze mini masterclass en ontvang direct de video in je mailbox

Na deze korte video weet jij precies welke 3 stappen jij kunt zetten om te ontdekken wat jou meer zingeving en levensvreugde geeft. 

Ontdek meer over jezelf

Op naar meer zingeving en levensvreugde!
22
7
  • Zeg nou zelf, dat is toch een prikkie om deze 3 stappen/opdrachten te ontdekken ?
  • Inclusief 21% BTW
let's go

Wie is de creator van deze mini MASTERCLASS en waar komen de inzichten en bewezen stappen vandaan?

Ik ben Melanie Dukel

Ik heb jarenlang gestruggled. Vaak had ik het gevoel dat ik moest 'overleven'. Ik voelde mij nooit echt blij of gelukkig voor langere tijd, ondanks dat ik eigenlijk alles goed voor elkaar had.  

Mijn mannelijke energie overheerste zolang ik mij kan herinneren : daadkracht, actie, gedrevenheid en presteren typeerde mij. Als ik ergens mijn ''klauwen' in zet dan behaal ik doelen, alleen werkte dat vroeger soms averechts. Vrouwelijke energie van rust, ontspanning, zelfliefde en compassie zat onder een dikke laag stof. Vaak was ik niet in balans raakte ik de verbinding met mijzelf kwijt.

Ik was het spuugzat en ik wilde mijn leven op MIJN manier, ik wilde 'gewoon' gelukkig zijn. Dat was toch niet zoveel gevraagd, maar elke keer zette ik positief mijn schouders er weer onder en toch viel ik na een paar maanden weer terug en leek alles mij weer tegen te zitten. Ik vond het leven soms te zwaar en in tijden dat alles wel goed leek te gaan vond ik het 'wel leuk', maar om nou te zeggen dat ik dolgelukkig was....nope. Na jaren BESLOOT ik met elke cel in mijn lijf om het roer 180 graden om te gooien.

Het begint er écht mee dat je 100% voor jezelf en jouw geluk kiest om vervolgens stap voor stap naar jouw geluk toe te werken. Wat verlang je, wat wil jij nou echt?

Ik ben erachter gekomen dat je alles kunt creëren waar je naar verlangt, alleen dien je wel je balans te vinden door enerzijds in de actiestand (mannelijke energie) te komen en bewust met jezelf aan de slag te gaan en anderzijds zelfliefde te ontwikkelen en te vertrouwen in overgave (vrouwelijke energie) dat OOK JIJ alles ontvangt waar jij gelukkig van wordt.  

Ik heb alles aangegrepen. Ik heb mij volledig op mijn innerlijk werk gericht, mijn eigen mindset gereset en geheeld van alle (onbewust) opgeslagen mini-trauma's. Ik heb een compleet nieuw leven voor mezelf gecreëerd. Ik ben van een 5-6 leven gegroeid naar een 9-10. Intens geluk is een gevoel dat ik vroeger niet gekend heb en nu ik weet hoe dit voelt gun ik dat iedereen. Ik heb zoveel ontdekt en studies gevolgd dat ik nu al mijn expertise in mijn business kan toepassen en mijn klanten hiermee begeleid naar hun geluk.