Jij hebt deze dagelijkse routine nodig om geluk en verlangens te creëren

Where the focus goes, the energy flows. Je ontvangt dus waar jij je aandacht op richt. 

Als jij je aandacht elke dag op het positieve richt, ontvang jij daar meer van. Als jij je elke dag blijft richten op alles dat niet lekker gaat dan is dat wat je ontvangt. 

Je gedachten bepalen jouw resultaten.  

Je weet dat jij meer zingeving en levensvreugde wil ervaren. Je wilt meer genieten. Meer positieve dan negatieve gedachten. Je hebt een dagelijkse structuur nodig, want nu val jij steeds terug in je oude patronen en je doorbreekt deze niet zonder een dagelijkse routine. 

Hoe dan wel?

Je hebt een dagelijkse routine nodig om nieuwe gedachten te ontwikkelen, te helen van je verleden en om overvloed te ontvangen en dat ontwikkel je met deze gelijknamige cursus. 

Je doet deze cursus ook om bewuster te zijn van jouw gedachten en overtuigingen om deze vervolgens te kunnen her programmeren. 

Jij kunt zelf de regie pakken over jouw emoties en leven en ook daarom heb jij deze dagelijkse routine ook nodig. 

Een dagelijkse routine mag en kan dus niet ontbreken als jij positieve verandering verlangt, want door elke dag met je routine bezig te zijn richt jij je aandacht op jouw verlangens, bewustzijn en dankbaarheid. 

Je gaat gegarandeerd positief verschil opmerken!

Deze online cursus sluit uitstekend aan op mijn andere module: ‘Ontdek je authentieke zelf en versterk je intuïtie’. Tijdens die cursus leer je hoe je jouw bewustzijn vergroot, je meer leert over wie jij in de kern bent en hoe je jouw intuïtie gevoel kunt versterken. 

 

Weg met frustraties, verdriet, teleurstellingen of onzekerheid. toch? Je mooiste leven, right?

✅ Je raakt teleurgesteld als je niet voldoende aandacht en liefde ontvangt van je partner en/of vriendinnen….

✅ Je werk kost je te vaak negatieve energie en bepaalde mensen lijk jij steeds minder te kunnen verdragen….

✅ Je voelt je bezwaard om weer met je ‘gezeur’ naar anderen toe te gaan en daardoor ga je weer alles alleen doen.. 

✅ Jij staat al met één been in de wereld van spiritualiteit, maar je wordt door anderen niet begrepen en bij sommige vriendinnen voel jij je niet meer jezelf. 

✅ Je raakt gefrustreerd als dingen niet op jouw manier verlopen, je bent ongeduldig en perfectionistisch…

✅ Jij lijkt je vaak om dingen druk te maken, maar anderen lijken dat niet et doen. . 

✅ Als je een leuke partner hebt zorg je graag, maar soms please je ook en je gaat je grenzen soms voorbij. 

✅  Je wilt steeds met je partner samen zijn, maar soms voel jij je geen prioriteit en daar word je verdrietig van of je voelt je niet goed genoeg. 

✅ Je hebt al wat stappen gezet om je gelukkiger te voelen en toch lijk je steeds maar terug te vallen in dezelfde patronen en gedachten. 

✅ Je voelt dat het leven echt leuker zou moeten kunnen zijn, maar je weet niet welke weg te bewandelen….

✅ Je probeert te accepteren dat het leven met ups & downs gaat en dat dit misschien gewoon maar bij jou hoort, toch voel je dat het leuker moet kunnen. Dat klopt!  

NOPE, dit blijft niet zo! Je hebt alleen echt je dagelijkse manier van denken aan te pakken!

✅ Je bent goed genoeg en zo ga jij je ook voelen! 

✅  Je hoeft niet bang te zijn om verlaten te worden en zo ga jij je ook voelen. Dat maakt je zelfverzekerd en krachtig. 

✅ Je leert te vertrouwen dat je precies bent waar je nu bent. Niets komt te vroeg en niet te laat en dat maakt je heel kalm en blij.  

✅ Je verdient onvoorwaardelijke liefde van je partner en dat ga jij ook ontvangen! 

✅ Innerlijke rust, want je gaat je onthechten van je ego en leven vanuit je authentieke zelf. 

✅ Jij gaat voelen wat JIJ nodig hebt en gehoor aan geven.   

✅ Je gaat jezelf ontdekken en dan weet je waar jij op AAN gaat en welke werkzaamheden er bij jou horen om volledige voldoening en zingeving te ontvangen in een job. 

✅ Je gaat overvloed aantrekken waar jij naar verlangt, zoals die liefde of zingeving in je werk en dat betekent dat je jouw mooiste leven gaat creëren, vanuit geduld en vertrouwen. 

✅ Je gaat keuzes maken die goed voor jou zijn en je trekt je niets meer aan wat anderen daarvan vinden, je leeft jouw leven op jouw manier en dat is mooi, niet egoïstisch. 

✅ Je gaat in een hoge energiefrequentie leven en dat betekent dat jij dagelijks blij en gelukkig voelt, zelfs als je even een mindere dag hebt. 

✅ Je wordt weerbaarder om met mogelijke tegenslagen om te gaan.

✅ Je ontwikkelt zoveel zelfliefde dat je een magneet wordt voor onvoorwaardelijke liefde van anderen. 

cursus 'daily routine' bevat;

✅ Deze module bevat 11 korte video’s met waardevolle informatie en oefeningen

✅ Elke dag krijg jij 1 les aangeboden. Het is dus erg belangrijk dat jij een dagelijkse routine ontwikkeld en daarom heb ik de cursus ook op deze manier ingericht. Dit tevens om te voorkomen dat jij door je ongeduldigheid er doorheen vliegt.  

✅ Je ontvangt direct na aankoop ook mijn digitale versie om een dagelijkse routine te ontwikkelen: mijn kick-off werkboek. Dit is prettig ter ondersteuning.  

✅ Deze cursus bevat alle informatie om zelfstandig jouw routine te ontwikkelen en te starten met verandering naar jouw mooiste leven.   

✅ Na de cursus wil jij doorpakken en heb je de smaak te pakken! 

✅ De inloggegevens naar mijn leeromgeving ontvang je direct in je mailbox als de betaling succesvol is verricht. 

Voel je dat je er voor wilt gaan? Deze cursus is nu tijdelijk slechts €22

Dan is deze video voor jou! Dit is de intro van mijn cursus waar ik nog iets meer toelicht over de lessen. Hier proef je ook mijn energie en manier van spreken. 

Deze 2 ladies zijn je voor gegaan en zijn enthousiast over mijn online cursus!

De online cursus om een dagelijkse routine te ontwikkelen was voor mij fijn om maar ergens mee te beginnen. Ik wist wel dat er iets moest veranderen, ik had ook al van alles gedaan en toch kon ik de discipline niet opbrengen om elke dag mijn aandacht op mezelf te richten. Deze cursus vond ik sowieso fijn om door heen te gaan en het heeft mij echt geholpen om een dagelijkse routine te ontwikkelen en die doe ik nog steeds! Sindsdien heb ik gemerkt dat er veel meer positieve dingen op mijn pad komen en ik voel nu de drive om door te pakken. Fijn om naar je te kijken en ik ga nu je andere cursus aankopen, lijkt mij ook interessant!

Jo

Het heeft mij echt geholpen, ik had het zo erg nodig om meer met mijzelf aan de slag te gaan. Het was echt grappig en interessant hoe snel je je mindset eigenlijk kunt herprogrammeren..Je bingo heeft ook geholpen, deze cursus ook en het was ook heel erg fijn om de digitale versie van je werkboek te hebben. Dat heb ik geprint en kon ik het ook nog even rustig lezen allemaal. Ja ik raad het anderen zeker aan, zeker als je echt niet weet waar te beginnen!

Maaike

Let's go!

🎉 Direct na jouw aankoop ontvang je een e-mail met inloggegevens.

JOUW KICK-OFF-
DIT IS HET MOMENT

Start vandaag en je merkt na 21 dagen al verschil.
77
22
  • Zeg nou zelf, dat is toch een prikkie voor de start naar jouw mooiste leven?
  • Dit is inclusief mijn kick-off werkboek ter ondersteuning!
  • Inclusief 21% BTW
let's go

Mijn persoonlijke ervaring waarom een dagelijkse routine KEY is...

Door deze dagelijkse structuur aan te houden ontstond er focus bij mij. De focus om echt anders te gaan denken, zodat ik WEL alles zou gaan behalen waar ik naar verlangde. 

Focus = resultaat

Ik dacht altijd dat ik leidinggevende zou blijven, terwijl ik voelde dat ik niet gelukkig was in mijn job. Ik dacht dat ik nooit echte onvoorwaardelijke liefde zou ontvangen van mijn man en vriendinnen. Ik dacht dat ik altijd veel frustraties en verdriet zou houden in mijn leven of dat ik niet goed genoeg was, dat ik het niet waard van om echt een super intens gelukkig leven te leiden vanuit zingeving en liefde, laat staan overvloed. 

Doelgerichte mindset

Door met deze dagelijkse routine aan de slag te gaan ontwikkelde ik een denkwijze waardoor ik mij nu zelfverzekerd voel, waardoor ik nu ECHT elke dag voor mijzelf kies en mijn grenzen niet meer voorbij laat gaan. Door deze denkwijze werd mijn focus sterker en doelgerichter om alles over mijzelf te ontdekken onder de filters van onze (mini) trauma’s, opgeslagen conditioneringen en onbewuste angsten. 

Mijn intuïtiegevoel werd sterker, mijn dankbaarheid groter en ik voelde mij al vrij snel optimistischer en gelukkiger door bijzonder mooie resultaten. 

Jij bent zelf de creator van je leven!

De online cursus en mijn PDF kick-off werkboek zetten jou aan om in minimaal 21 dagen jou te laten opstarten, want het is vaak zo moeilijk om maar ergens te starten. Waar begin je, terwijl je wel voelt dat je echt je leven op een positievere manier wil inrichten!

Je wilt verandering, ga er dan ook voor! Grijp alles aan, want van achterover leunen en af en toe iets doen verandert je neurologisch netwerk niet. Je hebt je dagelijkse structuur en mindset te doorbreken.

Ik ben ook maar gewoon ergens begonnen. Het begon bij mij ook met een gevoel van ontevredenheid. Ik heb van alles ontdekt, geprobeerd, onderzocht en ondervonden hoe ik gedachten ontwikkelde waardoor ik mij krachtiger begon te voelen. Ik ontdekte steeds meer en meer hoe ik kon helen van mijn (onbewuste) wonden en daardoor voelde ik mij al vrij snel lichter, gedreven en veel positieve energie. Ik greep alles aan en dit deel ik met je in de cursus en kick-off werkboek!

Wat gun jij jezelf? Blijf je zo doorgaan of ga je ergens beginnen?

JOUW KICK-OFF-
DIT IS HET MOMENT

Start vandaag en je merkt na 21 dagen al verschil.
77
22
  • Zeg nou zelf, dat is toch een prikkie voor de start naar jouw mooiste leven?
  • Dit is inclusief mijn kick-off werkboek ter ondersteuning!
  • Inclusief 21% BTW
let's go

Wie is de creator van deze online module en waar komen de inzichten en oefeningen vandaan?

Ik ben Melanie Dukel

Ik heb jarenlang gestruggled. Vaak had ik het gevoel dat ik moest 'overleven'. Ik voelde mij nooit echt blij of gelukkig voor langere tijd, ondanks dat ik eigenlijk alles goed voor elkaar had.  

Mijn mannelijke energie overheerste zolang ik mij kan herinneren : daadkracht, actie, gedrevenheid en presteren typeerde mij. Als ik ergens mijn ''klauwen' in zet dan behaal ik doelen, alleen werkte dat vroeger soms averechts. Vrouwelijke energie van rust, ontspanning, zelfliefde en compassie zat onder een dikke laag stof. Vaak was ik niet in balans raakte ik de verbinding met mijzelf kwijt.

Ik was het spuugzat en ik wilde mijn leven op MIJN manier, ik wilde 'gewoon' gelukkig zijn. Dat was toch niet zoveel gevraagd, maar elke keer zette ik positief mijn schouders er weer onder en toch viel ik na een paar maanden weer terug en leek alles mij weer tegen te zitten. Ik vond het leven soms te zwaar en in tijden dat alles wel goed leek te gaan vond ik het 'wel leuk', maar om nou te zeggen dat ik dolgelukkig was....nope. Na jaren BESLOOT ik met elke cel in mijn lijf om het roer 180 graden om te gooien.

Het begint er écht mee dat je 100% voor jezelf en jouw geluk kiest om vervolgens stap voor stap naar jouw geluk toe te werken. Wat verlang je, wat wil jij nou echt?

Ik ben erachter gekomen dat je alles kunt creëren waar je naar verlangt, alleen dien je wel je balans te vinden door enerzijds in de actiestand (mannelijke energie) te komen en bewust met jezelf aan de slag te gaan en anderzijds zelfliefde te ontwikkelen en te vertrouwen in overgave (vrouwelijke energie) dat OOK JIJ alles ontvangt waar jij gelukkig van wordt.  

Ik heb alles aangegrepen. Ik heb mij volledig op mijn innerlijk werk gericht, mijn eigen mindset gereset en geheeld van alle (onbewust) opgeslagen mini-trauma's. Ik heb een compleet nieuw leven voor mezelf gecreëerd. Ik ben van een 5-6 leven gegroeid naar een 9-10. Intens geluk is een gevoel dat ik vroeger niet gekend heb en nu ik weet hoe dit voelt gun ik dat iedereen.

Ik heb zoveel ontdekt en studies gevolgd dat ik nu al mijn expertise in mijn business kan toepassen en mijn klanten hiermee begeleid naar hun geluk.