Je bent goed genoeg, je verdient liefde en een job vanuit volledige voldoening en zingeving!

Je hebt een Daily Routine nodig om nieuwe gedachten te ontwikkelen, te helen van je verleden en om overvloed te ontvangen.
Dit is echt KEY, ik kan het niet vaak genoeg benadrukken!

Herken je dit;

✅ Je bent te vaak teleurgesteld als je niet voldoende aandacht en liefde ontvangt van je partner en/of vriendinnen….

✅ Je werk kost je te vaak negatieve energie en bepaalde mensen lijk jij steeds minder te kunnen verdragen….

✅ Je voelt je bezwaard om weer met je ‘gezeur’ naar anderen toe te gaan en daardoor ga je weer alles alleen doen.. 

✅ Jij staat al met één been in de wereld van spiritualiteit, maar je wordt door anderen niet begrepen en bij sommige vriendinnen voel jij je niet meer jezelf. 

✅ Je raakt gefrustreerd als dingen niet op jouw manier verlopen, je bent ongeduldig en perfectionistisch…

✅ Jij lijkt je op werk om alles druk te maken, maar de anderen doen dat totaal niet.. 

✅ Als je een leuke partner hebt zorg je graag, maar soms please je ook en je gaat je grenzen soms voorbij. 

✅  Je wilt steeds met je partner samen zijn, maar soms voel jij je geen prioriteit en daar word je verdrietig van of je voelt je niet goed genoeg. 

✅ Je hebt al wat stappen gezet om je gelukkiger te voelen en toch lijk je steeds maar terug te vallen in dezelfde negatieve gedachten….

✅ Je voelt dat het leven echt leuker zou moeten kunnen zijn, maar je weet niet welke weg te bewandelen….

✅ Je probeert te accepteren dat het leven met ups & downs gaat en dat dit misschien gewoon maar bij jou hoort… 

NOPE, dit blijft niet zo! Je hebt alleen echt je dagelijkse manier van denken aan te pakken!

Ik was erg nieuwsgierig om meer te ontdekken over mijzelf. Ik ervaarde steeds terugkerende gedachten en situaties waar ik niet blij van werd. Ik voelde dat het tijd was om een nieuwe draai te geven aan mijn leven en daardoor ook in mijn werk. Ik had wel wat boeken gelezen, maar ik kon mijzelf niet echt aanzetten om elke dag bewust even met mijzelf aan de slag te gaan. Ik wist ook niet zo goed wat ik moest doen. Door dit werkboek hoefde ik dat niet uit te vinden en juist alleen maar te volgen. Ik heb dit 21 dagen gedaan en dit heeft mij echt aangezet om door te pakken naar meer. Door bewust even elke dag met mijzelf bezig te zijn merkte ik dat ik een doel kreeg en daardoor het ook goed vol ging houden. Ik heb nieuwe dingen geleerd en mijn draai gevonden, waardoor ik nu meer voor mezelf kies, meer wil leren over mijzelf en juist te denken waar ik wel blij van word. De tips zijn waardevol! TOP!

Elwin

Je gunt jezelf het allerbeste en dat doe je met de juiste tool s en dagelijkse routine aan de slag te gaan

Dit wil jij toch ook?

✅ Je bent goed genoeg en zo ga jij je ook voelen! 

✅  Je hoeft niet bang te zijn om verlaten te worden en zo ga jij je ook voelen. Dat maakt je zelfverzekerd en krachtig. 

✅ Je leert te vertrouwen dat je precies bent waar je nu bent. Niets komt te vroeg en niet te laat en dat maakt je heel kalm en blij.  

✅ Je verdient onvoorwaardelijke liefde van je partner en dat ga jij ook ontvangen! 

✅ Innerlijke rust, want je gaat je onthechten van je ego en vanuit je Authentieke Zelf leven en dat betekent dat je gaat voelen wat JIJ nodig hebt en gehoor aan geven.   

✅ Je gaat jeZelf ontdekken en dan weet je waar jij op AAN gaat en welke werkzaamheden er bij jou horen om volledige voldoening en zingeving te ontvangen in een job. 

✅ Je gaat overvloed aantrekken waar jij naar verlangt, zoals die liefde of zingeving in je werk en dat betekent dat je jouw mooiste leven gaat creëren, vanuit geduld en vertrouwen. 

✅ Je gaat keuzes maken die goed voor jou zijn en je trekt je niets meer aan wat anderen daarvan vinden, je leeft jouw leven op jouw manier en dat is mooi, niet egoïstisch. 

✅ Je gaat in een hoge energiefrequentie leven en dat betekent dat jij dagelijks blij en gelukkig voelt, zelfs als je even een mindere dag hebt. 

✅ Je wordt weerbaarder om met mogelijke tegenslagen om te gaan.

✅ Je ontwikkelt zoveel zelfliefde dat je een magneet wordt voor onvoorwaardelijke liefde van anderen. 

Dat klinkt toch heerlijk en JA, dat is ook mogelijk voor jou! Het is jouw ego die jou nu nog blokkeert om je mooiste leven te kunnen genereren vanuit liefde en overvloed

JOUW KICK-OFF, DIT IS JOUW MOMENT

Start vandaag en je merkt na 21 dagen al verschil.
22,-
  • Zeg nou zelf, dat is toch een prikkie voor de start naar jouw mooiste leven?
let's go

Door deze dagelijkse structuur aan te houden ontstond er focus bij mij. De focus om echt anders te gaan denken, zodat ik WEL alles zou gaan behalen waar ik naar verlangde. 

Ik dacht altijd dat ik leidinggevende zou blijven, terwijl ik voelde dat ik niet gelukkig was in mijn job. Ik dacht dat ik nooit echte onvoorwaardelijke liefde zou ontvangen van mijn man en vriendinnen. Ik dacht dat ik altijd veel frustraties en verdriet zou houden in mijn leven of dat ik niet goed genoeg was, dat ik het niet waard van om echt een super intens gelukkig leven te leiden vanuit zingeving en liefde, laat staan overvloed. 

Door met deze dagelijkse routine aan de slag te gaan ontwikkelde ik een denkwijze waardoor ik mij nu zelfverzekerd voel, waardoor ik nu ECHT elke dag voor mijzelf kies en mijn grenzen niet meer voorbij laat gaan. Door deze denkwijze werd mijn focus sterker en doelgerichter om alles over mijzelf te ontdekken onder de filters van onze (mini) trauma’s, opgeslagen conditioneringen en onbewuste angsten. Mijn intuïtiegevoel werd sterker, mijn dankbaarheid groter en ik voelde mij al vrij snel optimistischer en gelukkiger. 

Ik heb veel onderzocht, uitgeprobeerd en alles wat succesvol resultaat opleverde heb ik samengevat in dit kick-off werkboek, zodat jij niet zolang hoeft te blijven aanmodderen. 

Jij bent ZELF de creator van je eigen leven!

Dit is een PDF werkboek om je in 21 dagen te laten opstarten, want het is vaak zo moeilijk om maar ergens te starten. Waar begin je, terwijl je wel voelt dat je echt je leven op een positievere manier wil inrichten!

Je wilt verandering, ga er dan ook voor! Grijp alles aan, want van achterover leunen en af en toe iets doen verandert je neurologisch netwerk niet. Je hebt je dagelijkse structuur en mindset te doorbreken.

Ik ben ook maar gewoon ergens begonnen. Het begon bij mij ook met een gevoel van ontevredenheid. Ik heb van alles ontdekt, geprobeerd, onderzocht en ondervonden hoe ik gedachten ontwikkelde waardoor ik mij krachtiger begon te voelen. Ik ontdekte steeds meer en meer hoe ik kon helen van mijn (onbewuste) wonden en daardoor voelde ik mij al vrij snel lichter, gedreven en veel positieve energie. Ik greep alles aan en dit deel ik met je in dit kick-off werkboek!

In dit werkboek deel ik alle bewezen technieken, tips, oefeningen en waardevolle informatie wat super goed werkt om je nieuwe leven te starten. Na deze 21 dagen is er bewustwording en beweging ontstaan.

Een dagelijkse routine ontwikkelen is in het begin DE enige manier naar verandering. Daarmee wil ik zeggen dat ik je hiermee goud aanreik, maar als jij hier niet gedisciplineerd mee omgaat verandert er niet zo veel en heb je €22 weggegooid.

Wat gun jij jezelf? Blijf jij zo doorgaan en je niet intens gelukkig voelen of grijp je alles aan en wil jij toewerken naar jouw mooiste leven vanuit overvloed en liefde?

Ik ben Melanie Dukel

Ik begeleid je, want in 20 jaar leiderschap en privéleven heb ik ook jarenlang gestruggled en dat gun ik je niet. Vaak had ik het gevoel dat ik moest 'overleven'. Ik voelde mij nooit echt blij of gelukkig voor langere tijd, ondanks dat ik eigenlijk alles goed voor elkaar had.  

Mijn mannelijke energie overheerste zolang ik mij kan herinneren : daadkracht, actie, gedrevenheid en presteren typeerde mij. Als ik ergens mijn ''klauwen' in zet dan behaal ik doelen, alleen werkte dat vroeger soms averechts. Vrouwelijke energie van rust, ontspanning, zelfliefde en compassie zat onder een dikke laag stof. Vaak was ik niet in balans raakte ik de verbinding met mijzelf kwijt. 

Ik was het spuugzat en ik wilde mijn leven op MIJN manier, ik wilde 'gewoon' gelukkig zijn. Dat was toch niet zoveel gevraagd, maar elke keer zette ik positief mijn schouders er weer onder en toch viel ik na een paar maanden weer terug en leek alles mij weer tegen te zitten. Ik vond het leven soms te zwaar en in tijden dat alles wel goed leek te gaan vond ik het 'wel leuk', maar om nou te zeggen dat ik dolgelukkig was....nope. Na jaren BESLOOT ik met elke cel in mijn lijf om het roer 180 graden om te gooien.

Het begint er écht mee dat je 100% voor jezelf en jouw geluk kiest om vervolgens stap voor stap naar jouw geluk toe te werken. Wat verlang je, wat wil jij nou echt?
Ik ben erachter gekomen dat je alles kunt creëren waar je naar verlangt, alleen dien je wel je balans te vinden door enerzijds in de actiestand (mannelijke energie) te komen en bewust met jezelf aan de slag te gaan en anderzijds zelfliefde te ontwikkelen en te vertrouwen in overgave (vrouwelijke energie) dat OOK JIJ alles ontvangt waar jij gelukkig van wordt.  

Waar kies jij voor? Wil jij je blijven voelen zoals jij je nu voelt of ga jij voor jouw geluk?

JOUW KICK-OFF, DIT IS JOUW MOMENT!

Start vandaag en je merkt na 21 dagen al verschil.
22,-
  • Zeg nou zelf, dat is toch een prikkie voor de start naar jouw mooiste leven?
let's go