Ontdek wat jij nodig hebt om echt gelukkig te zijn door het vinden van je authentieke zelf

Ontdek je authentieke Zelf, vergroot je bewustzijn en versterk je intuïtie door mijn gelijknamige online cursus.

Als je nog niet klaar bent voor coaching dan is deze online cursus de ideale stap voor jou om te zetten naar jouw geluk.

Jij gaat gelukkiger worden als jij ontdekt wie jij ECHT bent en daar bedoel ik jouw authentieke zelf mee. Jij denkt mogelijk nog teveel en je mag juist meer naar je gevoel gaan om je niet te laten leiden door je ego.

Je hebt je te onthechten van je ego om je zelfverzekerd, krachtig, liefdevol en positief te voelen. Dat is de manier om je intens gelukkig te voelen en ja dat is ook voor jou mogelijk. De eerste stap begint bij bewustzijn en je intuïtiegevoel versterken.

Jouw intuïtiegevoel is jouw beste raadgever, sterker nog: jij BENT je intuïtie, dus natuurlijk mag je daar naar luisteren.

Je hebt wel een stap te zetten, van niks doen word je niet gelukkiger.

Je mag op Jezelf gaan vertrouwen en in je kracht komen te staan en dat doe je door jouw bewustzijn te vergroten en vanuit hart en ziel te leven.

Je mindset is ook geprogrammeerd met overtuigingen en gedachten die niet in lijn liggen met wie jij in de kern bent. Je hebt je bewust te worden van jouw patronen, overtuigingen en emoties om dit te doorbreken en te kiezen voor wat jij echt wilt.

Wat wil jij nou echt?

22 korte video's om de reis naar jouw authentieke Zelf te ontdekken, je bewustzijn te vergroten en je intuïtie te versterken!

Mijn online cursus reikt je per dag een les aan met de juiste informatie om mee aan de slag te gaan. Ik deel oefeningen met je waardoor jouw bewustzijn vergroot wordt. Jij gaat door deze cursus veel beter snappen wat er in jouw binnenwereld gebeurt om dat vervolgens te kunnen doorbreken en loslaten wat jou niet meer dient.

Jij BENT je intuïtie en in deze module begrip je beter wat ik daarmee bedoel, hoe je jouw intuïtiegevoel versterkt en daar gehoor aan gaat geven, want dat is de beste raadgever en als je dat volgt begeleid jou dit naar je geluk.

Deze online cursus wil je volgen als jij o.a. meer wil voelen en minder wil denken. Minder stemmingswisselingen, maar vaker je echt gelukkig wilt voelen. Balans wilt tussen jouw mannelijke en vrouwelijke energie om een evenwichtig gelukkig leven te leiden.

Meer innerlijke rust lijkt je heerlijk en je bent er dus nu klaar voor om meer over jezelf te ontdekken en daarmee snapt waar dit door getriggerd wordt.

Ben jij er klaar voor om naar de REAL YOU toe te gaan werken?

Na deze cursus is je bewustzijn vergroot, heb je jouw gedachten beter leren kennen en weet je precies wat jij nodig hebt om naar intens geluk toe te gaan werken

Wat zit jou in de weg?

Perfectionisme. Teleurstellingen? Angst? Onzekerheid? Niet goed genoeg? Verlatingsangst? Onrustige slaper? Weinig energie? Geen zingeving? Geen voldoening voelen aan het einde van de dag?

Wat het ook is voor jou, het kan anders. Je kunt dit doorbreken door echt jezelf te ontdekken, je authentieke zelf.

Ik merk dat vele vrouwen het zichzelf zo moeilijk maken. Geloof mij, heb ik ook gedaan. Ik weet nu dat het leven veel gemakkelijker kan. Moeiteloos.

Ik heb ontdekt hoe het leven voor je gaat werken vanuit een nuchtere spiri wiri kijk. Er is echt een wereld voor mij open gegaan en dat zou iedereen echt 'moeten' weten en ervaren vind ik.

Het leven kan zoveel mooier, gemakkelijker, liefdevoller en fijner zijn.

Je mag het leven meer als een spel gaan zien, als een leerschool. Door het luchtiger te benaderen wordt het leuker en relaxter en kun jij de magie ontvangen van overvloed.

De energie is hoog, dit is een krachtig jaar van overvloed en bewustzijn. Liefde en dankbaarheid stijgt onder ons allemaal.

Ontdek wie je ECHT in de kern bent en je gaat veel meer levensvreugde ervaren, dus benut deze energie goed!

Dit gaat het je opleveren als je echt je authentieke Zelf ontdekt.......

✅ Je bent goed genoeg en zo ga jij je ook voelen! 

✅  Je hoeft niet bang te zijn om verlaten te worden en zo ga jij je ook voelen. Dat maakt je zelfverzekerd en krachtig. 

✅ Je leert te vertrouwen dat je precies bent waar je nu bent. Niets komt te vroeg en niet te laat en dat maakt je heel kalm en blij.  

✅ Je verdient onvoorwaardelijke liefde van je partner en dat ga jij ook ontvangen! 

✅ Innerlijke rust, want je gaat je onthechten van je ego en leven vanuit je authentieke zelf. 

✅ Jij gaat voelen wat JIJ nodig hebt en gehoor aan geven.   

✅ Je gaat jezelf ontdekken en dan weet je waar jij op AAN gaat en welke werkzaamheden er bij jou horen om volledige voldoening en zingeving te ontvangen in een job. 

✅ Je gaat overvloed aantrekken waar jij naar verlangt, zoals die liefde of zingeving in je werk en dat betekent dat je jouw mooiste leven gaat creëren, vanuit geduld en vertrouwen. 

✅ Je gaat keuzes maken die goed voor jou zijn en je trekt je niets meer aan wat anderen daarvan vinden, je leeft jouw leven op jouw manier en dat is mooi, niet egoïstisch. 

✅ Je gaat in een hoge energiefrequentie leven en dat betekent dat jij dagelijks blij en gelukkig voelt, zelfs als je even een mindere dag hebt. 

✅ Je wordt weerbaarder om met mogelijke tegenslagen om te gaan.

✅ Je ontwikkelt zoveel zelfliefde dat je een magneet wordt voor onvoorwaardelijke liefde van anderen. 

Ontdek je authentieke Zelf en versterk je intuïtie, DE online cursus bevat:

✅ Deze module bevat 22 video’s met waardevolle informatie en oefeningen

✅ 4 extra cadeautjes worden jou tijdens de cursus aangereikt waarmee ik tijdens mijn trajecten mee werk, dit krijg jij er GRATIS bij! 

✅ Elke dag krijg jij 1 les aangeboden. Het is namelijk erg belangrijk dat jij een dagelijkse routine ontwikkeld en daarom heb ik de cursus op deze manier ingericht en om te voorkomen dat jij door je ongeduldigheid er doorheen vliegt.  

✅ Deze cursus bevat zoveel waarde dat jij zelfstandig jouw reis kunt gaan starten om meer over jeZelf te ontdekken, je bewustzijn te vergroten en je intuïtie te versterken. 

✅ Na de cursus wil jij doorpakken en heb je de smaak te pakken! 

✅ De inloggegevens naar mijn leeromgeving ontvang je direct in je mailbox als de betaling succesvol is verricht. 

Voel je dat je er voor wil gaan?

Dan is deze video voor jou! Dit is de intro van mijn cursus waar ik nog iets meer toelicht over de lessen. Hier proef je ook mijn energie en manier van spreken. 

Na deze cursus is je bewustzijn vergroot, heb je jouw gedachten beter leren kennen en weet je precies wat jij nodig hebt om naar intens geluk toe te gaan werken

Je hebt ontdekt wat JIJ echt belangrijk vindt 

Na deze cursus heb jij de focus te pakken om gedisciplineerd je doelen te gaan realiseren door de juiste oefeningen en informatie. 

Je hebt de juiste informatie ontvangen om jouw bewustzijn te vergroten, waardoor je heel anders naar het leven gaat kijken en daardoor meer gemak gaat ervaren

 

Je hebt oefeningen ontvangen om je intuïtiegevoel te versterken, want daar mag je op gaan vertrouwen als beste raadgever.  

Je leert voel meer zingeving en levensvreugde als je deze cursus doet en daarna ga jij met de juiste dagelijkse routine aan de slag naar jouw geluk. 

Na deze cursus weet jij precies wat er nu nog ontbreekt in je leven waardoor jij niet intens gelukkig bent. 

 

Deze 2 ladies zijn je voor gegaan en zijn enthousiast over mijn online cursus!

De online cursus was voor mij echt een hele mooie toevoeging om zelfstandig mee aan de slag te gaan. Het zijn vrij simpele oefeningen, maar het levert veel op. Ik heb hierdoor echt eens goed de tijd voor mezelf genomen en zorgvuldig door de lessen gegaan. Ik was hier ook elke dag mee bezig en ik vond het oprecht jammer dat het afgelopen was. Ik wilde écht nog meer leren en doorpakken en daardoor in het OWN IT traject gestapt. Ik kan nog steeds niet bevatten hoe snel mijn ontwikkeling is gegaan en daarom beveel ik anderen zeker deze online cursus aan, want het je leert echt jezelf goed kennen. Melanie praat super duidelijk in de video's en ik kon het goed bijhouden. Dank je wel zeer waardevol!

Liv

Ik heb al meerdere challenges en livedagen van Melanie gevolgd en ik vind haar manier van communiceren, kennis en oefeningen super fijn. Heel duidelijk en ook een fijne stem om naar te luisteren. De module 'ontdek je authentieke zelf en versterk je intuïtie' vond ik echt super goed!!! Wat een waarde. Ik kon stap voor stap hiermee aan de slag gaan en wow wat ben ik mijzelf tegen gekomen en dat was precies waar ik naar op zoek was. Ik wilde patronen doorbreken en daardoor echt mijzelf beter snappen. Waar ik ook blij mee ben is dat i de smaak te pakken heb, ik ga nog door. Ik wil meer en meer ontdekken. Dank je wel, mijn focus is scherp en heb veel geleerd!

Emma

Let's go!

🎉 Direct na jouw aankoop ontvang je een e-mail met inloggegevens

Ontdek je authentieke Zelf

Versterk je intuïtie online cursus
444
299
  • Prijs is inclusief 21% BTW.
let's go

Ontdek je authentieke Zelf

Versterk je intuïtie online cursus
222
155
  • Prijs is inclusief 21% BTW.
let's go

Wie is de creator van deze online module en waar komen de inzichten en oefeningen vandaan?

Ik ben Melanie Dukel

Ik heb jarenlang gestruggled. Vaak had ik het gevoel dat ik moest 'overleven'. Ik voelde mij nooit echt blij of gelukkig voor langere tijd, ondanks dat ik eigenlijk alles goed voor elkaar had.  

Mijn mannelijke energie overheerste zolang ik mij kan herinneren : daadkracht, actie, gedrevenheid en presteren typeerde mij. Als ik ergens mijn ''klauwen' in zet dan behaal ik doelen, alleen werkte dat vroeger soms averechts. Vrouwelijke energie van rust, ontspanning, zelfliefde en compassie zat onder een dikke laag stof. Vaak was ik niet in balans raakte ik de verbinding met mijzelf kwijt.

Ik was het spuugzat en ik wilde mijn leven op MIJN manier, ik wilde 'gewoon' gelukkig zijn. Dat was toch niet zoveel gevraagd, maar elke keer zette ik positief mijn schouders er weer onder en toch viel ik na een paar maanden weer terug en leek alles mij weer tegen te zitten. Ik vond het leven soms te zwaar en in tijden dat alles wel goed leek te gaan vond ik het 'wel leuk', maar om nou te zeggen dat ik dolgelukkig was....nope. Na jaren BESLOOT ik met elke cel in mijn lijf om het roer 180 graden om te gooien.

Het begint er écht mee dat je 100% voor jezelf en jouw geluk kiest om vervolgens stap voor stap naar jouw geluk toe te werken. Wat verlang je, wat wil jij nou echt?

Ik ben erachter gekomen dat je alles kunt creëren waar je naar verlangt, alleen dien je wel je balans te vinden door enerzijds in de actiestand (mannelijke energie) te komen en bewust met jezelf aan de slag te gaan en anderzijds zelfliefde te ontwikkelen en te vertrouwen in overgave (vrouwelijke energie) dat OOK JIJ alles ontvangt waar jij gelukkig van wordt.  

Ik heb alles aangegrepen. Ik heb mij volledig op mijn innerlijk werk gericht, mijn eigen mindset gereset en geheeld van alle (onbewust) opgeslagen mini-trauma's. Ik heb een compleet nieuw leven voor mezelf gecreëerd. Ik ben van een 5-6 leven gegroeid naar een 9-10. Intens geluk is een gevoel dat ik vroeger niet gekend heb en nu ik weet hoe dit voelt gun ik dat iedereen.

Ik heb zoveel ontdekt en studies gevolgd dat ik nu al mijn expertise in mijn business kan toepassen en mijn klanten hiermee begeleid naar hun geluk.