Over mij, Melanie Dukel

Ik was alles zat!

Ik ben 20 jaar manager geweest bij grote hotelketens en een internationale corporate organisatie in de groot huishoudelijke apparatuur. Grote successen geboekt en vooral heel hard gewerkt.

Op persoonlijk vlak heb ik wel een aantal 'fouten' gemaakt waardoor ik de verbinding met mijzelf verloren ben. Mijn rol als manager bezorgde mij soms ook echt wat grijze haren en trok mijn energie soms helemaal leeg.

Ik ben bijna burn-out gegaan en meerdere malen flink overspannen geweest. Perfectionisme, prestatiegedrag, controle, teleurstellingen, hoge verwachtingen en een te hoog verantwoordelijkheidsgevoel hebben mij meerdere malen zakelijk genekt. Daar had ik van geleerd en toen vond ik mijn rol soms zo saai dat ik alle energie en motivatie verloor en in een bore-out terecht kwam.

Klinkt cliché, maar zonder al die ervaringen aan tegenslagen en energievreters was het mij niet gelukt om jou nu bij je transformatie te begeleiden en helpen.

Ik moest eerst zelf compleet het roer omgooien en so i did!

Mijn privéleven voelde soms als een gevecht......

Daarnaast heb ik privé zoveel pijnlijke situaties meegemaakt dat ik continu in de overlevingsstand stond en ik oprecht blij was als de dag er weer op zat. Ja ik heb flink moeten doorbijten, overleven en vechten. Ik heb bewezen dat ik mij overal wel doorheen kan slaan, want zelfs als ik mij echt rot voelde ging ik gewoon door.

Ik werd wel eens superwoman genoemd en ondanks dat het als een compliment gegeven werd voelde dat voor mij verdrietig. Ik wilde helemaal geen superwoman zijn, ik wilde een moeiteloos en relaxt leven. Ik was het doorknallen en continu blijven vechten zo zat.

Op een dag was ik er helemaal klaar mee. Ik vind het heel erg dat ik dit gevoeld heb, maar op een avond lag ik in bed en ik weet nog dat ik (weer) dacht dat ik er allemaal geen kloot aan vond. Ik snapte niet waar het leven voor bedoeld was. Hoort het leven leuk te zijn? Waarom leven we eigenlijk, het voelde zo doelloos? Ik dacht nog dat ik het echt helemaal prima vond als ik de volgende ochtend niet meer wakker zou worden en ik voelde daar complete berusting bij.

Die volgende ochtend voelde alles 1000% COMPLEET ANDERS aan. Ik voelde een diepe overtuiging, een oerkracht: ik ga mijn leven compleet omgooien! Het enige wat ik wil is 'gewoon gelukkig' zijn, dacht ik. Vanaf die dag veranderde alles....

Ik besloot met ELKE cel in mijn lijf!

Ik BESLOOT die bewuste ochtend, met elke cel in mijn lijf, dat ik mijn leven op MIJN manier wilde leven op een manier waar IK gelukkig van word. Het enige dat ik wil is ECHT genieten van het leven, al had ik toen nog helemaal geen idee waar ik moest beginnen. Toen ik dat eenmaal besloten had opende er automatisch deuren en vielen er wonderen uit de lucht!

Mijn transformatie was begonnen. Ik heb werkelijk waar ALLES aangegrepen om te helen en om mijn mindset te resetten. Ik heb een compleet nieuw leven en ik kan het nog steeds niet geloven wat er allemaal mogelijk geworden is. Nog nooit in mijn hele leven heb ik mij zo gevoeld zoals ik mij nu nog steeds voel.

Ja, ik ben nog steeds die superwoman, maar dan vanuit FLOW!

Ik heb altijd al een fascinatie gehad voor het brein en de mindset. Ik vind het interessant om in gesprek te gaan en te ontdekken waarom iemand op een bepaalde manier reageert. Hoe denkt iemand, waar is dat door ontstaan en welke belemmeringen staan er nog in de weg? Het geeft mij voldoening als ik kan helpen naar een nieuwe denkwijze welke doeltreffend is om vanuit daar te begeleiden naar verlangens. Groei, verbinding en eerlijkheid zijn enkele kernwaarden van mij om vanuit daar een samenwerking aan te gaan. Het is mijn passie om vrouwelijke leiders te helpen naar meer (positieve ) energie, een lichter en bewuster leven om echt gelukkig te zijn en voluit te genieten!

Die 'AHA' momenten, i love it!

Ik dacht oprecht dat ik mijzelf goed kende, totdat ik dus mijn eigen mindset ging aanpakken en met mijn trauma's en heling aan de slag ging om mijn authentieke Zelf te ontdekken. Ik kende mijzelf totaal niet, ja vanuit ego perspectief wel maar onder al die filters en ratelend ego ontdekte ik een veel vrolijkere, positievere en mooiere Mel.

Alle puzzelstukjes begonnen in elkaar te vallen en ik stond steeds meer in verbinding met mijZelf. Ik ontdekte dat ik een tweelingziel ben en ik belannde in mijn spirituele ontwakening. Ik werd bewust van mijn innerlijke wereld, maar ook van alles wat wij met onze basiszintuigen niet zien of horen.

Het was vaak erg verwarrend en achteraf gezien had ik graag een mentor gehad die mij door mijn proces had begeleid. Ik dacht vaak dat ik 'koekoek' werd, maar inmiddels ben ik dat stadium gepasseerd, maar dit is wel de reden waarom ik nu jou begeleid want samen is echt veel fijner, duidelijker en gemakkelijker.

Stap voor stap heelde ik mijn oude wonden meer en meer en ging ik mij steeds kalmer, relaxter en gelukkiger voelen.

Alles in mij riep: je hebt je eigen mindset gereset, je authenticiteit ontdekt en DE manieren gevonden om je leven gelukkig en plezierig te leiden: Hier 'moet' je meer mee doen.....

Transformatie | Mindset | Authenticiteit

Meer en meer puzzelstukjes vielen in elkaar en ik diende mijn ontslag in. Ik had nog helemaal geen plan, maar ik wist 100% zeker dat het goed zou komen om mijn eigen onderneming op te zetten om andere powervrouwen te helpen met alles wat ik ontdekt en geleerd had.

Ik ben naar de Kamer van Koophandel gegaan en heb mijn bedrijf Intuitum ingeschreven. Intuitum is Latijn voor intuïtie/visie. Ik heb een sterke visie en mijn
intuïtie is hierbij mijn kompas en heeft mij nog nooit in de steek gelaten. Ik vaar er blind op en ik maak daardoor DE juiste beslissingen en dat gun ik jou ook en is zeker mijn boodschap aan jou.

Vervolgens ben ik numerologie, NLP (Neuro Linguïstisch programmeren) en Positieve Psychologie gaan studeren en ik behaalde mijn diploma's.

Mijn missie

is om jou als powervrouw te begeleiden van frustraties en negatieve energie naar je mooiste leven vanuit zingeving en liefde. Voluit genieten, dat gun ik jou ook! 

Het leven kan zoveel meer voldoening geven en sterker nog, ik heb gemerkt dat je moeiteloos al je diepste verlangens kunt aantrekken als een magneet! 

Ik heb het mijzelf jarenlang veel te moeilijk gemaakt en ik doe niets lievers om jou dit nu te leren en je voluit te zien lachen en genieten. 

Ik deel mijn bewezen 5 stappenplan met je hoe je dit ook gaat bereiken! 

Waarom kies je voor een samenwerking met mij?

Je voelt dat je een positieve verandering wilt aanbrengen in je leven, je wilt van je frustraties en negatieve energie af maar je hebt geen idee hoe je dit kunt bereiken en je hebt sturing en motivatie nodig.

Je hebt al wel het een en ander geprobeerd en toch loop je soms vast, je weet jezelf niet te bevrijden van die negatieve energie en staat open voor hulp.

Je mist een buddy, iemand aan jou zijde, want je hebt lang genoeg alles alleen gedaan en nu begrijp je dat samenwerken gemakkelijker is.

Het kan zijn dat jij je soms alleen voelt en onbegrepen en je bent op zoek naar iemand die jou wel begrijpt.

Je staat al met een teen in de wereld van spiritualiteit en je bent nieuwsgierig om daar meer over te ontdekken.

Je hebt een intuïtieve wegwijzer, een buddy en een expert nodig op basis van eigen ervaring en dat ben ik, jouw kompas!

Ik begeleid je van A tot Z van je frustraties en negatieve energie naar JOUW mooiste leven. Ik leer je jouw mindset te resetten met gedachten en overtuigingen waar je wel vrolijk en zelfverzekerd van wordt. Je bent goed genoeg en dat ga jij dan ook voelen!

Ik leer je hoe je echt in verbinding met jeZelf komt te staan om jouw diepste verlangens te voelen en gehoor aan te geven.

Ik leer je welk stappen je kunt zetten om af te komen van jouw (onbewuste) blokkades om vrijuit te kunnen genieten.

Je hoeft het niet meer alleen te doen, ik ben er voor je!