Dit zeggen anderen over mij...

Melanie heb ik leren kennen als een enthousiaste, vriendelijke en vakkundige vrouw. Het was prettig om met haar te spreken over mijn uitdagingen. Zij hield een spiegel voor, was recht door zee en en dat was precies wat ik nodig had. Ik had echt het gevoel dat zij mij begreep en kon mij daarom op die manier goed helpen. Zij praatte niet met mij mee, maar stelde de juiste vragen zodat ik zelf ging nadenken. Op die manier ontstond er bij mij een ander inzicht over mijn gedrag en mindset. Zakelijke uitdagingen ging ik beter begrijpen en durfde daardoor uit mijn comfortzone te komen en zonder haar begeleiding had ik die stappen nog niet genomen. Zij nam de angst voor het onbekende bij mij weg en ontwikkelde ik veel meer zelfverzekerdheid en daar ben ik zo blij om! Dank je wel!

Stephanie

Melanie is een positieve, slimme en krachtige vrouw met veel enthousiasme. Er gebeurde iets bijzonders. Zij zag kwaliteiten in mij die ik zelf nog niet ontdekt had. Zij geloofde in mij, met nog veel meer overtuiging dan ik in eerste instantie zelf bezat. Ze stuurde, coachte mij met volle overtuiging totdat ik het ook zelf ging inzien. Zij gaf mij de kans om mijzelf te ontdekken. Wat zijn mijn kwaliteiten, wat zijn mijn overtuigingen, waar word ik blij en enthousiast van en door samen in gesprek te gaan kreeg ik hele andere inzichten en leerde ik mijzelf beter kennen. Zij hield mij regelmatig een spiegel voor en vroeg door. Met het eerste de beste antwoord nam zij geen genoegen. Door Melanie heb ik mij kunnen ontwikkelen, ben ik gegroeid en gekomen waar ik nu ben. Hiervoor ben ik haar voor altijd dankbaar!

Danielle

Allereerst wil ik Melanie bedanken voor de veilige en warme omgeving die zijn mij heeft gegeven tijdens mijn coach sessies. Dit gaf mijn vertrouwen waardoor ik ook mijzelf durfde te uiten. Melanie is een persoon die er geen doekje om windt. Zeer duidelijk, zodat ze de juiste kant op kan sturen. Ook straalt ze kracht en liefde uit. Hierdoor voel je een positieve sfeer. De groei die ik heb ervaren is vooral in jezelf blijven geloven, vertrouwen en accepteren dat sommige situatie en/of personen zijn zoals ze zijn. Deze kan je door bepaalde methodes als positief gaan ervaren of elimineren, waardoor de gedachtes verdwijnen en/of het gebrek aan zelfvertrouwen groeit. De sessies zijn zowel toepasbaar voor mijn privé als werk omgeving en dat maakt het voor mij een prettige verandering in mijn denken en doen.

Lisa

Melanie is een inspirerende, krachtige en enthousiaste vrouw. Ze heeft mij geleerd hoe ik nog meer bij mijn authentieke zelf kom. Ik mag nog meer naar mijn gevoel gaan. Meer uit mijn hoofd naar mijn hart. Melanie weer de juiste snaar te raken. Ik voel mij gezien en gehoord. Ze geeft mij inzichten en leerzame handvatten, zodat ik weer een volgende stap kan maken in mijn persoonlijke ontwikkeling. Ik kan iedereen Melanie aanbevelen. Mijn VIP dag was super leuk en leerzaam! Waardevol!

Yvonne

Melanie heb ik leren kennen als een positieve, enthousiaste, inspirerende, belangstellende en krachtige vrouw. Melanie zorgt voor een fijne sfeer en heeft oog en aandacht voor een ieder. Wat een fijn en magisch event was Free your mind. Ze geeft je tools die je direct kan toepassen in de praktijk. Ik ben dankbaar voor de inzichten die zij mij heeft gegeven. Melanie maakt het verschil.

Angeles

Ik krijg zoveel energie van Melanie, zij inspireert mij elke keer weer. Ik heb echt bewondering voor haar hoe zij alles aangepakt heeft tijdens haar eigen transformatie. Ik kon mij direct in haar struggles vinden en daardoor wist ik ook dat zij mij goed kon helpen. Ondanks dat ik van haar echt geleerd heb dat ik echt mezelf mag zijn en geleerd heb om meer rust te vinden in mijn hoofd en lichaam heeft zij mij echt goeie oefeningen geleerd om te helen. Ik heb nu veel minder negatieve gedachten en grijp ik nu alles aan om mij steeds gelukkiger te voelen. Er is al zoveel veranderd en ik blijf nu hulp vragen, want het is samen gemakkelijker dan alleen. Ik verheug mij op elke sessie! Wat ik ook fijn vind is dat zij mij tussendoor blijft motiveren, want als ik mij even minder voel ervaar ik na haar peptalk weer positieve energie om door te gaan. Ze is er altijd voor je! Ik zie dingen nu zo anders, daar was ik zelf niet opgekomen! Ik weet zeker dat zij nog vele mensen ook gaat helpen, want zij kan echt helpen om het verschil te maken! Dank je wel lieve Mel!

Natas

Ik vond het heel mooi om afgelopen zaterdag bij Mel haar eerste live event aanwezig te zijn. Al langere tijd hebben wij heel fijn contact, alsof we elkaar al jaren kennen. Bijzonder om die connectie met iemand te hebben. Daardoor was het voor mij direct duidelijk dat ik bij haar eerste live dag wilde zijn. Mel heeft iets bijzonders, dat kan ik niet uitleggen, dat moet je meemaken. Haar live dag FREE YOUR MIND, "uit je hoofd, naar je hart" voelde als een warm bad. Vanaf het eerste moment voelde het goed en 100% veilig. De groep vrouwen was klein maar daardoor juist ook heel open en hecht, er is gelachen en gehuild. Prachtig om dit met gelijkgestemde vrouwen te delen. Voor mij persoonlijk was deze dag bedoelt om weer een stukje dichter bij mijn gevoel en verlangens te komen i.p.v. alles maar bedenken met mijn hoofd. Het heeft een hoop emotie losgemaakt en ik heb mooie inzichten opgedaan. Hier ga ik vervolg aangeven door het online werkboek aan te schaffen. Dit zal mij een mooie houvast geven bij o.a. het ontwikkelen van nieuwe routines.

Kiki

De Free Your Mind livedag die ik heb mogen bijwonen was echt heerlijk. Ik heb mooie inzichten over mezelf opgedaan deze dag. Het was een fijne groep dames die Melanie de hulp kon geven die ze ieder individueel nodig hadden. Melanie wist op het goeie moment de vragen te stellen die je nodig had als je ergens even niet uit kwam of mee zat. Deze dag heeft bij iedereen veel losgemaakt en dat werd ook gedeeld met elkaar. Heel mooi om hier onderdeel van te mogen zijn en Melanie haar heerlijke energie in real live te mogen meemaken. Wil jij je persoonlijk ontwikkelen en aan een krachtige mindset bouwen. Dan is Melanie echt een aanrader.

Alicia

Melanie is een lieve vrouw en weet waar ze over praat. Ze stelt je op je gemak. Melanie begeleidt je fijn en zet je aan het denken door de juiste vragen te stellen. Bij de livedag hadden we een fijne groep. Er was een relaxte sfeer. En waar nodig ook even 1 op 1 tijd was. Ik heb geleerd hoe je beter naar je hart kan luisteren. Waar je onzekerheden en pijnpunten liggen en hoe je die kan herkennen en daarmee aan de slag kan gaan. Ik zal Melanie zeker aanbevelen aan anderen. Ze is down to earth en lekker direct. Ik hou daar van. Melanie bedankt voor deze fijne dag.

Natascha

Melanie is een ontzettend lieve vrouw! Vooraf al een heel fijn gesprek gehad waarin ze allerlei vragen stelde, zodat we alles uit de 1:1 sessie konden halen. Daarna kreeg ik een mooie en uitgebreide welkom guide per mail opgestuurd, heel fijn zo’n goede voorbereiding. Op de dag zelf was ik een beetje gespannen, maar dat was al snel verdwenen. Ik heb veel nieuwe inzichten gekregen en daarnaast was het ook echt een gezellige dag met ook nog eens een heerlijke lunch. Super bedankt voor deze mooie dag!

Danielle, DAKO fotografie

Begin oktober gestart met het werkboek van Intuitum. Wat een fijne en duidelijke uitleg. Ik ben begonnen met te lezen. Daarna een stappen plan bedacht voor de dagelijkse routine. Discipline is hiervoor vereist. Mijn mening is, dat wanneer je een andere mindset / verandering wil, er doorzettingsvermogen voor dient te hebben. In het begin is het raar/vreemd om de nieuwe “gewoontes “ aan te leren. Na een aantal weken wordt dit wat meer normaal en zit het in je systeem. Makkelijk aan dit werkboek is dat het een duidelijke stappen plan heeft. Belangrijk is dat doormiddel van dit werkboek je bewust wordt van je gedachten en dat deze op vrij simpele manier herprogrammeert kunnen worden. Je leert bij tegenslag, dat dit ook een persoonlijke groei kan zijn. Ik ben blij dat ik dit werkboek tegen kwam. Het is echt een aanrader om hiermee te werken en een begin te hebben om op zoek te gaan naar je eigen authenticiteit.

Maaike

Melanie heb ik als een zeer prettig persoon ervaren. Dankzij haar coaching heb ik mij optimaal kunnen ontwikkelen. Ze luistert aandachtig en stelt goede vragen om tot de kern te komen en liet mij op zoek gaan naar de antwoorden waardoor ik een andere denkwijze kreeg. Zij heeft het talent om mensen te ontwikkelen en te laten groeien en houdt soms ook een goede spiegel om in beweging te komen. Door haar duidelijke communicatieve vaardigheden en enthousiasme kwam ik in actie. Ik kreeg de vrijheid en ruimte van haar en had geduld met mij.

Niels

Melanie heeft mij geholpen tijden mijn bore-out. Zij heeft mij goed geholpen in deze lastige tijd doordat zij mij oprecht verder wilde helpen. Ik heb het als prettig ervaren dat Melanie mij begeleidde en al snel doorhad waar mijn knelpunten lagen. Melanie is een echte coach die veel mensen helpt door haar professionele, empathische en sociale karakter. Door deze eigenschapen en kennis op het gebied van coaching & leiderschap is ze de aangewezen persoon om mensen veder te helpen met hun doelen en of persoonlijke struggles.

Rick

Ik heb met Melanie en haar team gewerkt aan het verder optimaliseren van haar medewerkers. Ik kan slechts zeggen dat dit een zeer prettige samenwerking is geweest. Melanie was een manager die staat voor haar mensen, met open oor en oog. Een aantal kernwoorden zijn, fair, transparant, flexibel, gedisciplineerd en gestructureerd. Wat de samenwerking verder prettig maakte was de wijze waarop ze feedback gaf, positief EN negatief zowel aan de medewerkers als aan ons, wel altijd op een prettige en opbouwende manier. Kortom een echt mensenmens en professional.

Edwin

Melanie heeft onze studenten van het Laurentiuscollege in de juiste mindset gebracht waarmee zij succesvol aan hun stageperiode kunnen beginnen. Zo fijn zoals ze dat doet, niet oordelend maar wel confronterend. Met deze andere inzichten geven de studenten aan dat ‘het lampje is aangegaan’. Een student zei na afloop; nu weet ik waarom mensen zo op mij reageren en hoe ik dat zelf deels kan beïnvloeden’. Dit zijn de leidinggevenden van morgen en Melanie heeft ze een stukje kracht meegegeven om de beste versie van zichzelf te zijn. Voor ons is Melanie een super meerwaarde in ons team en we hopen dat ze dat nog lang blijft.

Mariska