Dit zeggen anderen over mij...

Melanie heb ik leren kennen als een enthousiaste, vriendelijke en vakkundige vrouw. Het was prettig om met haar te spreken over mijn uitdagingen. Zij hield een spiegel voor, was recht door zee en en dat was precies wat ik nodig had. Ik had echt het gevoel dat zij mij begreep en kon mij daarom op die manier goed helpen. Zij praatte niet met mij mee, maar stelde de juiste vragen zodat ik zelf ging nadenken. Op die manier ontstond er bij mij een ander inzicht over mijn gedrag en mindset. Zakelijke uitdagingen ging ik beter begrijpen en durfde daardoor uit mijn comfortzone te komen en zonder haar begeleiding had ik die stappen nog niet genomen. Zij nam de angst voor het onbekende bij mij weg en ontwikkelde ik veel meer zelfverzekerdheid en daar ben ik zo blij om! Dank je wel!

Stephanie

Melanie is een positieve, slimme en krachtige vrouw met veel enthousiasme. Er gebeurde iets bijzonders. Zij zag kwaliteiten in mij die ik zelf nog niet ontdekt had. Zij geloofde in mij, met nog veel meer overtuiging dan ik in eerste instantie zelf bezat. Ze stuurde, coachte mij met volle overtuiging totdat ik het ook zelf ging inzien. Zij gaf mij de kans om mijzelf te ontdekken. Wat zijn mijn kwaliteiten, wat zijn mijn overtuigingen, waar word ik blij en enthousiast van en door samen in gesprek te gaan kreeg ik hele andere inzichten en leerde ik mijzelf beter kennen. Zij hield mij regelmatig een spiegel voor en vroeg door. Met het eerste de beste antwoord nam zij geen genoegen. Door Melanie heb ik mij kunnen ontwikkelen, ben ik gegroeid en gekomen waar ik nu ben. Hiervoor ben ik haar voor altijd dankbaar!

Danielle

Allereerst wil ik Melanie bedanken voor de veilige en warme omgeving die zijn mij heeft gegeven tijdens mijn coach sessies. Dit gaf mijn vertrouwen waardoor ik ook mijzelf durfde te uiten. Melanie is een persoon die er geen doekje om windt. Zeer duidelijk, zodat ze de juiste kant op kan sturen. Ook straalt ze kracht en liefde uit. Hierdoor voel je een positieve sfeer. De groei die ik heb ervaren is vooral in jezelf blijven geloven, vertrouwen en accepteren dat sommige situatie en/of personen zijn zoals ze zijn. Deze kan je door bepaalde methodes als positief gaan ervaren of elimineren, waardoor de gedachtes verdwijnen en/of het gebrek aan zelfvertrouwen groeit. De sessies zijn zowel toepasbaar voor mijn privé als werk omgeving en dat maakt het voor mij een prettige verandering in mijn denken en doen.

Lisa

Melanie is een inspirerende, krachtige en enthousiaste vrouw. Ze heeft mij geleerd hoe ik nog meer bij mijn authentieke zelf kom. Ik mag nog meer naar mijn gevoel gaan. Meer uit mijn hoofd naar mijn hart. Melanie weer de juiste snaar te raken. Ik voel mij gezien en gehoord. Ze geeft mij inzichten en leerzame handvatten, zodat ik weer een volgende stap kan maken in mijn persoonlijke ontwikkeling. Ik kan iedereen Melanie aanbevelen. Mijn VIP dag was super leuk en leerzaam! Waardevol!

Yvonne

Melanie heb ik als een zeer prettig persoon ervaren. Dankzij haar coaching heb ik mij optimaal kunnen ontwikkelen. Ze luistert aandachtig en stelt goede vragen om tot de kern te komen en liet mij op zoek gaan naar de antwoorden waardoor ik een andere denkwijze kreeg. Zij heeft het talent om mensen te ontwikkelen en te laten groeien en houdt soms ook een goede spiegel om in beweging te komen. Door haar duidelijke communicatieve vaardigheden en enthousiasme kwam ik in actie. Ik kreeg de vrijheid en ruimte van haar en had geduld met mij.

Niels

Ik krijg zoveel energie van Melanie, zij inspireert mij elke keer weer. Ik heb echt bewondering voor haar hoe zij alles aangepakt heeft tijdens haar eigen transformatie. Ik kon mij direct in haar struggles vinden en daardoor wist ik ook dat zij mij goed kon helpen. Ondanks dat ik van haar echt geleerd heb dat ik echt mezelf mag zijn en geleerd heb om meer rust te vinden in mijn hoofd en lichaam heeft zij mij echt goeie oefeningen geleerd om te helen. Ik heb nu veel minder negatieve gedachten en grijp ik nu alles aan om mij steeds gelukkiger te voelen. Er is al zoveel veranderd en ik blijf nu hulp vragen, want het is samen gemakkelijker dan alleen. Ik verheug mij op elke sessie! Wat ik ook fijn vind is dat zij mij tussendoor blijft motiveren, want als ik mij even minder voel ervaar ik na haar peptalk weer positieve energie om door te gaan. Ze is er altijd voor je! Ik zie dingen nu zo anders, daar was ik zelf niet opgekomen! Ik weet zeker dat zij nog vele mensen ook gaat helpen, want zij kan echt helpen om het verschil te maken! Dank je wel lieve Mel!

Natas

Melanie heeft onze studenten van het Laurentiuscollege in de juiste mindset gebracht waarmee zij succesvol aan hun stageperiode kunnen beginnen. Zo fijn zoals ze dat doet, niet oordelend maar wel confronterend. Met deze andere inzichten geven de studenten aan dat ‘het lampje is aangegaan’. Een student zei na afloop; nu weet ik waarom mensen zo op mij reageren en hoe ik dat zelf deels kan beïnvloeden’. Dit zijn de leidinggevenden van morgen en Melanie heeft ze een stukje kracht meegegeven om de beste versie van zichzelf te zijn. Voor ons is Melanie een super meerwaarde in ons team en we hopen dat ze dat nog lang blijft.

Mariska

Zelden heb ik mijn leven zo’n goede keuze gemaakt en dat was namelijk om Melanie aan te nemen. Hoewel ik haar leidinggevende was, heb ik haar altijd als gelijkwaardig gezien. Je zou kunnen zeggen dat Melanie onze huis psycholoog was. Complexe cases met medewerkers pakte ze altijd vanuit het brein op. Het analyseren van hoe mensen in elkaar zitten is haar tweede natuur geworden. Van Melanie heb ik “omdenken” geleerd of duidelijke taal te gebruiken op momenten dat het moet, maar wel altijd de medewerker in zijn of haar waarde te laten. Ze biedt een luisterend oor en adviezen die echt helpen. Melanie haar professionaliteit staat altijd voorop en ze weet als geen ander vanuit positiviteit iemand in beweging te krijgen om doelen te behalen en dat te combineren met het bedrijfsbelang.

Christ-Jan

Melanie heeft mij geholpen tijden mijn bore-out. Zij heeft mij goed geholpen in deze lastige tijd doordat zij mij oprecht verder wilde helpen. Ik heb het als prettig ervaren dat Melanie mij begeleidde en al snel doorhad waar mijn knelpunten lagen. Melanie is een echte coach die veel mensen helpt door haar professionele, empathische en sociale karakter. Door deze eigenschapen en kennis op het gebied van coaching & leiderschap is ze de aangewezen persoon om mensen veder te helpen met hun doelen en of persoonlijke struggles.

Rick

Ik heb met Melanie en haar team gewerkt aan het verder optimaliseren van haar medewerkers. Ik kan slechts zeggen dat dit een zeer prettige samenwerking is geweest. Melanie was een manager die staat voor haar mensen, met open oor en oog. Een aantal kernwoorden zijn, fair, transparant, flexibel, gedisciplineerd en gestructureerd. Wat de samenwerking verder prettig maakte was de wijze waarop ze feedback gaf, positief EN negatief zowel aan de medewerkers als aan ons, wel altijd op een prettige en opbouwende manier. Kortom een echt mensenmens en professional.

Edwin