walibi rollercoaster netwerk & mindset event op 12 juli

Dit is een unieke NETWERK & MINDSET dag die je niet snel gaat vergeten!

Het leven is soms een rollercoaster, alsof we in een achtbaan zitten. Het gaat snel, het is soms hard. Als het net ff rustig is dan gaan we weer in een sneltreinvaart omhoog en naar beneden. We mogen meer LOL maken!

Zeker ondernemers en powervrouwen in hun spirituele ontwakening herkennen dit rollercoaster gevoel 🚀

Ik geloof er heilig in dat je pas echt INTENS geniet van het leven als je SPEELT. Lol maakt, geniet in het moment, het leven als een spel gaat zien en bewust met je groei (mindset) bezig bent..

Deze dag is voor ALLE powervrouwen die hier zin in hebben! Ondernemer of niet. Je kunt er vriendschappen aan over houden of misschien wel een nieuwe klant! Netwerken gaat over verbinden, over liefde, over elkaar helpen en om samen te genieten van het leven, dat is waarom ik dit organiseer!

vrijdag 12 juli van 09:30-17:00

Toegang pretpark, mindset, netwerken en FUN!

We gaan die dag in de achtbaan, op terras zitten, lol maken en ons weer écht herinneren hoe het is om te spelen.

Ik ben de HELE dag 1:1 beschikbaar voor je

Je kunt al jouw vragen aan mij stellen m.b.t bewustzijn, mindset of doelen. Ik reik je tips aan om je verlangens te realiseren en als je toch die dag daar geen zin in hebt dan ga je gewoon lekker het pretpark in en netwerken, leren en genieten van/met andere vrouwen!

Netwerken, ontmoet potentiele vriendinnen of klanten

Er gaan 2 vaste momenten zijn om te te kletsen met elkaar. Niet in een afgesloten ruimte, het gaat die dag vooral om FLOW & relaxed met elkaar verbinden. Ik gun jouw een leuke nieuwe vriendschap of klant. Weet jij nog iemand die mee wilt?

Nog slechts 10 tickets beschikbaar!

Voor slechts €77 inclusief BTW ben jij aanwezig op deze speelse gezellige dag. Na de betaling ontvang je direct een mail met de benodigde informatie.