Nee, je hoeft niet alles meer alleen te doen, dat heb je al jaren gedaan.
Je mag nu hulp vragen en aannemen, dat is veel gemakkelijker, fijner en je bereikt sneller jouw verlangens!

Waarom kies je voor een samenwerking met mij?

Je voelt dat je een positieve verandering wilt aanbrengen in je leven, je wilt van je frustraties en negatieve energie af, maar je hebt de juiste tools, sturing en motivatie nodig.

Je hebt al wel het een en ander geprobeerd en toch loop je soms vast, je weet jezelf niet te bevrijden van die negatieve energie en staat open voor hulp.

Je hebt een liefdevolle schop onder je hol nodig toch?

Je mist een buddy, iemand aan jou zijde, want je hebt lang genoeg alles alleen gedaan en nu begrijp je dat samenwerken gemakkelijker is.

Het kan zijn dat jij je soms alleen voelt en onbegrepen en je bent op zoek naar iemand die jou wel begrijpt.

Je staat al met een teen in de wereld van spiritualiteit en je bent nieuwsgierig om daar meer over te ontdekken.

Je hebt een intuïtieve wegwijzer, een buddy en een expert nodig op basis van eigen ervaring en dat ben ik, jouw kompas!

Ik begeleid je van A tot Z van frustraties en negatieve energie naar een lichter en gelukkiger leven. Ik leer je jouw mindset te resetten met gedachten waar je wel vrolijk en zelfverzekerd van wordt. Ik leer je hoe je echt in verbinding met jeZelf komt te staan om jouw diepste verlangens te voelen en gehoor aan te geven. Ik leer je welk stappen je kunt zetten om af te komen van jouw (onbewuste) blokkades om vrijuit te kunnen genieten. Vanuit daar is het tijd om jouw mooiste leven te gaan creëren.

Je hoeft het niet meer alleen te doen, ik ben er voor je!

Je hebt nu echt wel laten zien dat je een POWERVROUW bent!

Ja je geeft nooit op, al zou je dat het liefste wel eens willen. Je voelt dat je niet intens geniet van het leven. Je staat al jaren 'je mannetje' , je zorgt altijd voor anderen en nu is het tijd voor JOU, want doorknallen met negatieve energie ben je zat.

Je zit nu veelal in je mannelijke energie van kracht, assertiviteit, zelfstandig, daadkracht, presteren, plannen, actie en altijd de leiding nemen. Dit is prachtig en nuttige energie mits dit in balans is met je vrouwelijke energie van zelfliefde, zachtheid, ontvangen, compassie, FLOW, intuïtie, speelsheid en overgave.

Hoe zou je het vinden als ik je help? Dat ik je begeleid in jouw transformatieproces naar je mooiste leven. Zingeving, voldoening en liefde, dat is waar jij zo naar verlangt toch?

Je bent het zat, dat weet je en dat voel je.

Als jij je herkent in wat ik schrijf dan weet ik zeker dat je mijn website om een reden hebt gevonden. Zo begon het ook bij mij toen ik eenmaal echt begon te voelen dat ik verandering wilde. Er kwamen 'ineens' allemaal mensen, boeken en verhalen op social media op mijn pad die totaal leken te begrijpen hoe ik mij voelde.

Als jij je herkent in mijn teksten dan weet ik zeker dat het tijd is om jouw INNERLIJKE VUURTJE te laten gaan branden. Het is tijd om te ontdekken hoe jij een positieve draai gaat geven aan je leven, zodat jij nu eindelijk eens mag gaan ontvangen en genieten.

Hoe voelt dit voor jou om naar toe te werken?

✅ Gewoon gelukkig zijn vanuit FLOW en elke dag doen waar jij super blij van wordt, ja dat lijkt je heerlijk. 

✅ Innerlijke rust. Echt vertrouwen dat je alles krijgt waar je naar verlangt. Een rustiger brein zonder slapeloze nachten of uren piekeren klinkt je als muziek in de oren. 

✅ Krachtige gedachten. Meer fijne positieve gedachten dan negatieve, waardoor je gevoelens positief veranderen en je acties in resultaat ontwikkelen. 

✅ Zielsmissie/zingeving. Waar ben jij nou echt voor geboren, waar ga jij op AAN en mag jij meer integreren in je leven om met enthousiasme je bed uit te springen en weer naar bed te gaan met een voldaan gevoel! 

✅ Relax. Niet meer hoeven vechten en juist vanuit een ontspannen vibe van je leven genieten. 

✅ Onvoorwaardelijke liefde. Je houdt volledig van jezelf en je accepteert wie jij bent. Je bent gelukkig en daar heb je geen externe factoren voor nodig en voelt dan als verrijking. 

✅ Soulfamilie. Je ontvangt mensen op je pad waar jij blij van wordt en je voelt dat je echt helemaal jezelf mag en kan zijn en dat voelt heerlijk. 

✅ Intuïtiegevoel. Je durft je intuïtie te volgen en je laat je minder leiden door dat negatieve stemmetje in je hoofd. 

✅ Weerbaar. Je snapt dat tegenslagen in het leven erbij horen en je haalt er altijd een les uit en krabbelt sneller uit die emotie. 

✅ Je neemt beslissingen die goed zijn voor jou, ongeacht wat anderen daarvan vinden. 

✅ Authentieke Zelf. Je ontdekt wie jij in de kern bent op zielsniveau, niet vanuit een ego perspectief. Je ontdekt meer wat jij wel of niet leuk vindt en daar geef je gehoor aan. 

✅ Reis. Je voelt dat je op reis bent en dat het leven een mooie leerschool is waar je intenties zet en verlangens gaat realiseren. 

✅ Geduld. Dat gehaaste gevoel is weg en je bent veel geduldiger dan vroeger, want jij vertrouwt op jouw proces en dat alles op het juiste moment komt.   

✅ Dankbaar. Je bent voor zoveel dankbaar en je  geniet nu zelfs ook van de kleinste dingetjes en dat maakt je gelukkig. 

Waar kies jij voor? Wil jij je blijven voelen zoals jij je nu voelt of ga jij voor jouw geluk?

Ik krijg zoveel energie van Melanie, zij inspireert mij elke keer weer. Ik heb echt bewondering voor haar hoe zij alles aangepakt heeft tijdens haar eigen transformatie. Ik kon mij direct in haar struggles vinden en daardoor wist ik ook dat zij mij goed kon helpen. Ondanks dat ik van haar echt geleerd heb dat ik echt mezelf mag zijn en geleerd heb om meer rust te vinden in mijn hoofd en lichaam heeft zij mij echt goeie oefeningen geleerd om te helen. Ik heb nu veel minder negatieve gedachten en grijp ik nu alles aan om mij steeds gelukkiger te voelen. Er is al zoveel veranderd en ik blijf nu hulp vragen, want het is samen gemakkelijker dan alleen. Ik verheug mij op elke sessie! Wat ik ook fijn vind is dat zij mij tussendoor blijft motiveren, want als ik mij even minder voel ervaar ik na haar peptalk weer positieve energie om door te gaan. Ze is er altijd voor je! Ik zie dingen nu zo anders, daar was ik zelf niet opgekomen! Ik weet zeker dat zij nog vele mensen ook gaat helpen, want zij kan echt helpen om het verschil te maken! Dank je wel lieve Mel!

Natas

Je hebt de juiste tools, sturing en hulp nodig. Alleen lukt het vaak niet, het duurt veel langer, zwaarder en frustrerender...

Melanie heb ik leren kennen als een enthousiaste, vriendelijke en vakkundige vrouw. Het was prettig om met haar te spreken over mijn uitdagingen. Zij hield een spiegel voor, was recht door zee en en dat was precies wat ik nodig had. Ik had echt het gevoel dat zij mij begreep en kon mij daarom op die manier goed helpen. Zij praatte niet met mij mee, maar stelde de juiste vragen zodat ik zelf ging nadenken. Op die manier ontstond er bij mij een ander inzicht over mijn gedrag en mindset. Zakelijke uitdagingen ging ik beter begrijpen en durfde daardoor uit mijn comfortzone te komen en zonder haar begeleiding had ik die stappen nog niet genomen. Zij nam de angst voor het onbekende bij mij weg en ontwikkelde ik veel meer zelfverzekerdheid en daar ben ik zo blij om! Dank je wel!

Stephanie

Melanie is een positieve, slimme en krachtige vrouw met veel enthousiasme. Er gebeurde iets bijzonders. Zij zag kwaliteiten in mij die ik zelf nog niet ontdekt had. Zij geloofde in mij, met nog veel meer overtuiging dan ik in eerste instantie zelf bezat. Ze stuurde, coachte mij met volle overtuiging totdat ik het ook zelf ging inzien. Zij gaf mij de kans om mijzelf te ontdekken. Wat zijn mijn kwaliteiten, wat zijn mijn overtuigingen, waar word ik blij en enthousiast van en door samen in gesprek te gaan kreeg ik hele andere inzichten en leerde ik mijzelf beter kennen. Zij hield mij regelmatig een spiegel voor en vroeg door. Met het eerste de beste antwoord nam zij geen genoegen. Door Melanie heb ik mij kunnen ontwikkelen, ben ik gegroeid en gekomen waar ik nu ben. Hiervoor ben ik haar voor altijd dankbaar!

Danielle

Deze vrouwen zijn je voor gegaan en wat een flinke stappen hebben zij gezet!

Allereerst wil ik Melanie bedanken voor de veilige en warme omgeving die zijn mij heeft gegeven tijdens mijn coach sessies. Dit gaf mijn vertrouwen waardoor ik ook mijzelf durfde te uiten. Melanie is een persoon die er geen doekje om windt. Zeer duidelijk, zodat ze de juiste kant op kan sturen. Ook straalt ze kracht en liefde uit. Hierdoor voel je een positieve sfeer. De groei die ik heb ervaren is vooral in jezelf blijven geloven, vertrouwen en accepteren dat sommige situatie en/of personen zijn zoals ze zijn. Deze kan je door bepaalde methodes als positief gaan ervaren of elimineren, waardoor de gedachtes verdwijnen en/of het gebrek aan zelfvertrouwen groeit. De sessies zijn zowel toepasbaar voor mijn privé als werk omgeving en dat maakt het voor mij een prettige verandering in mijn denken en doen.

Lisa

Ben jij er klaar voor om naar jouw mooiste leven toe te werken?