Waar en op welke dagen vind een 1:1 VIPdag plaats?

Ik gebruik diverse coach locaties rondom Utrecht, Zuid en Noord-Holland. Afhankelijk van jouw woonplaats bespreken welke locatie en dag het wordt van maandag tot en met vrijdag.

Op welke dagen vinden de coachsessies plaats van het OWN IT traject?

Dit is mogelijk van maandag tot en met vrijdag tijdens kantooruren. We plannen dit vooruit, zodat je er rekening mee kunt houden in je agenda.

Kan ik een OWN IT 6 maanden traject ook verlengen?

Absoluut. Wel gelden bij verlenging mijn huidige tarieven en kan mogelijk verschillen van jouw instaptarief.

Hoe vaak per week is er WhatsApp contact in het traject?

Verschilt per behoeften per klant, maar elke week deel ik altijd inspiratie om je te motiveren en gedreven te houden. Je kunt mij altijd appen als je er even niet zo lekker in zit of even wilt sparren.

Op welke dagen zijn de Q&A's in het SHINE groepstraject?

Data is het hele jaar al vooruit gepland en ontvang je met je welkom guide. Het zijn vaste dagen en tijdstippen. 1 avond en 1 na de lunch. Als je er een keer net bij aanwezig kunt mag je jouw vraag insturen en behandel ik dat. De calls worden altijd opgenomen en kun je later tergkijken.

Kan ik als man ook een traject bij je boeken?

Zeker, ik ga graag in gesprek met je!

Ik wil eerder stoppen in een 6 maanden traject, kan dat of ben ik dan mijn geld kwijt?

Uiteraard ben je vrij om zelf te bepalen of je nog door wil gaan. Weet wel dat je de eerste 6 maanden een commitment maakt en je niet kunt opzeggen. Als je toch beslist om geen actieve deelname meer te doen dan is dat aan jou, alleen is er geen restitutie mogelijk of blijft het termijnbedrag automatisch geïncasseerd worden. In uitzonderlijke situaties kun je wel jouw traject tot maximaal 3 maanden pauzeren.

Hoe snel merk ik resultaat?

Dit is een controle vraag en ik ga je leren hoe je juist meer in overgave gaat zijn vanuit je vrouwelijke energie en dus FLOW en dan ga je dit soort vragen niet meer hebben. Wel kan ik met je delen dat mijn klanten binnen enkele weken al positieve verschillen opmerken. Het is een reis, een groei en dus een proces en dat is niet lineair. Het gaat met mooie (spirituele) groeispurten en dan weer een stap terug, thats' life.

Hoe ziet inhoudelijk het programma van een 1:1 VIP dag, SHINE of een OWN IT traject eruit?

Iedere klant is anders en heeft andere wensen en behoeften, dus er is geen enkel traject of VIP dag standaard bij mij. Ik tune heel erg in met mijn intuïtie en voel aan de hand van jouw situatie welke oefeningen, meditaties en gesprekken ik met je voer. Tijdens het kick-off gesprek (bij SHINE online enquête formulier) bespreken we dit concreter. Met een traject mag je wel rekening houden dat we naar een dagelijkse structuur werken, want met name in het begin versterkt dit je discipline en merk je al vrij snel positieve resultaten en dat levert gedrevenheid op.

Waar is een 30 minuten gesprek allemaal voor in te plannen?

Eigenlijk voor alles waar jij behoefte aan hebt. Je kunt dit gratis inplannen als je een vraag hebt, als je ergens over wilt sparren, als je even je ei kwijt wilt, als je even een positieve boost aan energie nodig hebt, meer wilt weten over mijn traject of mij persoonlijk wilt ontmoeten om mij iets beter te leren kennen en te voelen of wij bij elkaar passen om een samenwerking aan te gaan. Alles is helemaal goed en je bent welkom!

Ik heb het kick-off werkboek aangekocht, maar ik ben het vergeten op te slaan en de link is weg. Wat nu?

Stuur mij maar even een e-mail op info@intuitum.nl. Ik stuur je dit per mail toe.

Hoe lang duurt het intake & kick-off gesprek?

Gemiddeld rond 1 uur. Soms loopt het iets uit, dus houd daar even rekening mee.

Moet ik heel erg spiritueel aangelegd zijn om een traject te starten?

Zeker niet, alleen als jij je herkent in mijn teksten is de kans aanwezig dat je nieuwsgierig bent naar meer en ervoor open staat om dat te ontdekken. Spiritualiteit betekent voor mij in eerste instantie dat je jouw bewustzijn met jezelf wil vergroten en dus volledig met jezelf aan de slag wilt gaan m.b.t. jouw mindset en authenticiteit. Als je ervoor open staat neem ik je wel mee in de wereld van spiritualiteit, zodat jij ook ontdekt hoe het leven VOOR je gaat werken in plaats van tegen je.

Voor wie is jouw traject niet interessant?

Ik werk niet met klanten die niet willen groeien, maar dit doen omdat een ander dit heeft aangeraden. Of enorm in de slachtofferrol zitten en niet open staan voor andere inzichten. Als je niet open staat voor nieuwe inzichten heeft het namelijk weinig zin om mijn traject te boeken, want dan wordt het trekken aan een dood paard voor mij en daar begin ik niet aan. Bovendien is het dan ook zonde van je geld, want dan haal je niet alles uit mijn coaching voor jezelf.

Ik heb een livedag geboekt, kan ik wat later komen of iets eerder weg?

Nee dat is niet mogelijk, vanwege de energie en rust beginnen en eindigen we samen. De inloop is tussen 09:30 en 10:00 en dan sluit ik de beneden deur van het pand.

Ik heb een livedag geboekt, maar ik moet annuleren, wat nu?

Tickets zijn non-refundable. Ik waardeer het wel als je mij op de hoogte kunt brengen van jouw annulering. Het is wel mogelijk om iets bij te betalen en jouw ticket in te ruilen voor een 1:1 VIP dag.

Ik heb een 1:1 VIP dag geboekt, maar ik kan toch niet. Wat nu?

Tot 48 uur van te voren mag je dit 1 maal kosteloos wijzigen naar een nieuwe datum. Valt het binnen 48 uur dan ben ik genoodzaakt om €100 inclusief BTW aan je door te belasten in verband met mijn gemaakte locatiehuur. Stel dat je toch helemaal wilt annuleren dan kan dat 2 weken van te voren kosteloos, anders ben je 100% van je aankoopbedrag kwijt.

Mijn vraag staat er niet tussen, wat nu?

Stuur mij gerust een appje of spraakbericht en ik geef je daar snel een reactie op. 06-13385583