Jij mag je leven gaan OWNEN en SHINEN als zelfverzekerde en liefdevolle vrouw!

Je weet wat je wilt. Je heb ergens te beginnen, maar je hebt geen idee hoe en wat. Je hebt een “Daily Routine’ nodig om nieuwe gedachten te ontwikkelen, te helen van je verleden en om overvloed te ontvangen. Where the focus goed, the energy flows. 

Jij wilt je krachtig, zelfverzekerd, blij en gelukkig voelen. Door zingeving enthousiast je dag beginnen en veel meer kunnen genieten van elke dag lijkt je heerlijk! 

Je wilt bewuster van jouw gedachten en overtuigingen worden en leren hoe je zelf de regie pakt over jouw emoties en leven. 

Een dagelijkse routine mag en kan dus niet ontbreken als jij positieve verandering verlangt, want door elke dag met je routine bezig te zijn richt jij je aandacht op wat je WEL wilt. Je gaat gegarandeerd verschil opmerken!

 Deze online cursus reikt jou de juiste informatie aan inclusief oefeningen om deze structuur op te bouwen. . 

Deze online cursus sluit uitstekend aan op mijn andere module: ‘Ontdek je authentieke Zelf en versterk je intuïtie’. Tijdens die cursus leer je hoe je jouw bewustzijn vergroot, je meer leert over wie jij in de kern bent en hoe je jouw intuïtie gevoel kunt versterken. 

 

JOUW KICK-OFF-
DIT IS HET MOMENT

Start vandaag en je merkt na 21 dagen al verschil.
77,-
  • Zeg nou zelf, dat is toch een prikkie voor de start naar jouw mooiste leven?
  • Dit is inclusief mijn kick-off werkboek ter ondersteuning!
  • Inclusief 21% BTW
let's go

Jij bent die liefdevolle zelfverzekerde en positieve vrouw!

Ontdek je authentieke Zelf, vergroot je bewustzijn en versterk je intuïtie door mijn gelijknamige online cursus.

Jij gaat gelukkiger worden als jij gaat ontdekken wie jij ECHT bent en daar bedoel ik jouw authentieke Zelf mee. Jij denkt veel te veel en je mag veel meer naar je gevoel gaan om je niet te laten leiden door je ego. Je ego houdt je namelijk klein, onzeker en angstig.

Je hebt je te onthechten van je ego om je zelfverzekerd, krachtig, liefdevol en positief te voelen. Dat is de manier om je intens gelukkig te voelen en ja dat is ook voor jou mogelijk! De eerste stap begint bij bewustzijn en je intuïtie gevoel versterken.

Jouw intuïtiegevoel is jouw beste raadgever, sterker nog: jij BENT je intuïtie, dus natuurlijk mag je daar naar luisteren. Je hebt dit wel te versterken om je te laten begeleiden naar jouw geluk en je te onthechten van je ego.

Je mag op JeZelf gaan vertrouwen en in je kracht komen te staan en dat doe je door jouw bewustzijn te vergroten en vanuit hart en ziel te leven.

Je mindset is geprogrammeerd met overtuigingen en gedachten die niet in lijn liggen met wie jij in de kern bent. Je hebt je bewust te worden van jouw patronen, overtuigingen en emoties om dit te doorbreken en te kiezen voor wat jij echt wilt.

Wat wil jij nou echt?

Ontdek je authentieke Zelf

Versterk je intuïtie online cursus
222
  • Prijs is inclusief 21% BTW.
let's go

Ontdek je authentieke Zelf

Versterk je intuïtie online cursus
111
  • Prijs is inclusief 21% BTW.
let's go

Ik ben Melanie Dukel

Ik begeleid je, want in 20 jaar leiderschap en in mijn privéleven heb ik ook jarenlang gestruggled en dat gun ik je niet. Vaak had ik het gevoel dat ik moest 'overleven'. Ik voelde mij nooit echt blij of gelukkig voor langere tijd, ondanks dat ik eigenlijk alles goed voor elkaar had.  

Mijn mannelijke energie overheerste zolang ik mij kan herinneren : daadkracht, actie, gedrevenheid en presteren typeerde mij. Als ik ergens mijn ''klauwen' in zet dan behaal ik doelen, alleen werkte dat vroeger soms averechts. Vrouwelijke energie van rust, ontspanning, zelfliefde en compassie zat onder een dikke laag stof. Vaak was ik niet in balans raakte ik de verbinding met mijzelf kwijt. 

Ik was het spuugzat en ik wilde mijn leven op MIJN manier, ik wilde 'gewoon' gelukkig zijn. Dat was toch niet zoveel gevraagd, maar elke keer zette ik positief mijn schouders er weer onder en toch viel ik na een paar maanden weer terug en leek alles mij weer tegen te zitten. Ik vond het leven soms te zwaar en in tijden dat alles wel goed leek te gaan vond ik het 'wel leuk', maar om nou te zeggen dat ik dolgelukkig was....nope. Na jaren BESLOOT ik met elke cel in mijn lijf om het roer 180 graden om te gooien.

Het begint er écht mee dat je 100% voor jezelf en jouw geluk kiest om vervolgens stap voor stap naar jouw geluk toe te werken. Wat verlang je, wat wil jij nou echt?
Ik ben erachter gekomen dat je alles kunt creëren waar je naar verlangt, alleen dien je wel je balans te vinden door enerzijds in de actiestand (mannelijke energie) te komen en bewust met jezelf aan de slag te gaan en anderzijds zelfliefde te ontwikkelen en te vertrouwen in overgave (vrouwelijke energie) dat OOK JIJ alles ontvangt waar jij gelukkig van wordt.