Ontdek na deze gratis korte video wat jou wel zingeving en plezier geeft

Ontdek door 3 oefeningen wat jou wel zingeving en levensvreugde geeft
In deze korte video deel ik 3 stappen met je om te ontdekken wat jou wél zingeving en plezier geeft om met voldoening voluit te genieten van je dagen. Met deze inschrijving ga je tevens akkoord met mijn privacyverklaring.
Yes, deze mini masterclass wil ik graag zien

Deze powervrouw deelt haar feedback met je na het bekijken van de video;

Super interessante mini-masterclass wat mijn interesse opwekte en waar in enthousiast van werd. Alsof deze mini masterclass speciaal voor mij was gemaakt! Het voelde echt alsof al mijn punten waar ik tegen aanloop besproken werden. Fijn dat je begrepen wordt en dat je niet de enige bent die hier tegenaan loopt in het leven. Leuke opdracht en makkelijk/ duidelijk om te doen. Duidelijke uitleg met voorbeelden hoe je het beste in kaart kan brengen. Echt een mind opener qua opdracht waarbij je snel erachter komt hoe je leven op dit moment is. Ik voelde direct zingeving om met die opdrachten aan de slag te gaan. Te gaaf dat dit gratis was, al had ik er ook zeker geld voor betaald! Ik ben dus mega dankbaar dat je het gratis aangeboden hebt. Super toffe masterclass! Was ook qua duur lang genoeg om je aandacht en focus erbij te houden. Kort, duidelijk en krachtig! Je praat ook echt mooi rustig, duidelijk en met juiste emoties/toonhoogtes en daardoor is het fijn om naar te luisteren. Dank je wel! Ik kan hier echt zo enorm mee verder!

Elaine

Wie is de creator van deze mini MASTERCLASS en waar komen de inzichten en bewezen stappen vandaan?

Ik ben Melanie Dukel

Ik heb jarenlang gestruggled. Vaak had ik het gevoel dat ik moest 'overleven'. Ik voelde mij nooit echt blij of gelukkig voor langere tijd, ondanks dat ik eigenlijk alles goed voor elkaar had.  

Mijn mannelijke energie overheerste zolang ik mij kan herinneren : daadkracht, actie, gedrevenheid en presteren typeerde mij. Als ik ergens mijn ''klauwen' in zet dan behaal ik doelen, alleen werkte dat vroeger soms averechts. Vrouwelijke energie van rust, ontspanning, zelfliefde en compassie zat onder een dikke laag stof. Vaak was ik niet in balans raakte ik de verbinding met mijzelf kwijt.

Ik was het spuugzat en ik wilde mijn leven op MIJN manier, ik wilde 'gewoon' gelukkig zijn. Dat was toch niet zoveel gevraagd, maar elke keer zette ik positief mijn schouders er weer onder en toch viel ik na een paar maanden weer terug en leek alles mij weer tegen te zitten. Ik vond het leven soms te zwaar en in tijden dat alles wel goed leek te gaan vond ik het 'wel leuk', maar om nou te zeggen dat ik dolgelukkig was....nope. Na jaren BESLOOT ik met elke cel in mijn lijf om het roer 180 graden om te gooien.

Het begint er écht mee dat je 100% voor jezelf en jouw geluk kiest om vervolgens stap voor stap naar jouw geluk toe te werken. Wat verlang je, wat wil jij nou echt?

Ik ben erachter gekomen dat je alles kunt creëren waar je naar verlangt, alleen dien je wel je balans te vinden door enerzijds in de actiestand (mannelijke energie) te komen en bewust met jezelf aan de slag te gaan en anderzijds zelfliefde te ontwikkelen en te vertrouwen in overgave (vrouwelijke energie) dat OOK JIJ alles ontvangt waar jij gelukkig van wordt.  

Ik heb alles aangegrepen. Ik heb mij volledig op mijn innerlijk werk gericht, mijn eigen mindset gereset en geheeld van alle (onbewust) opgeslagen mini-trauma's. Ik heb een compleet nieuw leven voor mezelf gecreëerd. Ik ben van een 5-6 leven gegroeid naar een 9-10. Intens geluk is een gevoel dat ik vroeger niet gekend heb en nu ik weet hoe dit voelt gun ik dat iedereen. Ik heb zoveel ontdekt en studies gevolgd dat ik nu al mijn expertise in mijn business kan toepassen en mijn klanten hiermee begeleid naar hun geluk.