Van frustraties en negatieve energie naar een lichter en gelukkiger leven

Eigenlijk heb je een prima leven en toch voel jij je niet volledig gelukkig en daar wil je nu verandering in. Je voelt dat je vast zit in een negatief spiraal en je weet niet hoe je daar uit kunt komen. Het enige wat je wilt is ‘gewoon’ gelukkig zijn vanuit liefde en een positieve FLOW.. 

Dat kan! Ik begeleid je stap voor stap om voluit te genieten!

✅ Leer om meer voor jezelf te kiezen en je leven in te richten op een manier waar jij blij van wordt

✅ Leer om blindelings je intuïtiegevoel te volgen en beslissingen te maken die goed zijn voor jou

✅ Leer hoe je jouw diepste verlangens ontvangt en een leven genereerd vanuit liefde, positieve energie en JOY!   

Van frustraties en negatieve energie naar een lichter en gelukkiger leven

Eigenlijk heb je een prima leven en toch voel jij je niet volledig gelukkig en daar wil je nu verandering in. Je voelt dat je vast zit in een negatief spiraal en je weet niet hoe je daar uit kunt komen. Het enige wat je wilt is ‘gewoon’ gelukkig zijn vanuit liefde en een positieve FLOW.. 

Dat kan! Ik begeleid je stap voor stap om voluit te genieten!

✅ Leer om meer voor jezelf te kiezen en je leven in te richten op een manier waar jij blij van wordt

✅ Leer om blindelings je intuïtiegevoel te volgen en beslissingen te maken die goed zijn voor jou

✅ Leer hoe je jouw diepste verlangens ontvangt en een leven genereerd vanuit liefde, positieve energie en JOY!   

Je hebt nu wel bewezen dat je een powervrouw bent!

Je bent een geboren leider, daadkrachtig en gedreven. Je geeft nooit op en je staat altijd wel je ‘mannetje’. Bij elke uitdaging of tegenslag zet jij je schouders er wel onder, want jij fixt alles toch? 

Je ervaart vaak teleurstellingen en je voelt je energieloos en down als het niet loopt op de manier zoals jij graag zou willen. Je lacht veel, maar van binnen voel jij je niet altijd volledig gelukkig. 

Is dat het dan? Zo leuk vind je het allemaal niet en je zit voor je gevoel vaak vast in een negatief spiraal. Toch voel je dat het anders zou moeten kunnen, maar hoe dan? 

Je hebt nu wel bewezen dat je een powervrouw bent en jij je overal doorheen slaat, maar nu is het tijd voor jou! Het leven hoeft niet zwaar te zijn en vaak tegen te zitten, het kan juist moeiteloos vanuit FLOW, lichter en plezieriger. 

Ik begeleid je stap voor stap naar een lichter, gemakkelijker en gelukkiger leven want ja, ook jij verdient dat! Ik help je met mijn aanstekelijke positieve energie en humor. Mijn intuïtiegevoel is mijn gave en ik voel precies aan wat je nodig hebt en waar de schoen wringt en jou weerhoudt om meer JOY en FLOW te voelen! 

 

 

Ik ben Melanie Dukel en ik help je

Melanie heb ik leren kennen als een enthousiaste, vriendelijke en vakkundige vrouw. Het was prettig om met haar te spreken over mijn uitdagingen. Zij hield een spiegel voor, was recht door zee en en dat was precies wat ik nodig had. Ik had echt het gevoel dat zij mij begreep en kon mij daarom op die manier goed helpen. Zij praatte niet met mij mee, maar stelde de juiste vragen zodat ik zelf ging nadenken. Op die manier ontstond er bij mij een ander inzicht over mijn gedrag en mindset. Zakelijke uitdagingen ging ik beter begrijpen en durfde daardoor uit mijn comfortzone te komen en zonder haar begeleiding had ik die stappen nog niet genomen. Zij nam de angst voor het onbekende bij mij weg en ontwikkelde ik veel meer zelfverzekerdheid en daar ben ik zo blij om! Dank je wel!

Stephanie

Melanie is een positieve, slimme en krachtige vrouw met veel enthousiasme. Er gebeurde iets bijzonders. Zij zag kwaliteiten in mij die ik zelf nog niet ontdekt had. Zij geloofde in mij, met nog veel meer overtuiging dan ik in eerste instantie zelf bezat. Ze stuurde, coachte mij met volle overtuiging totdat ik het ook zelf ging inzien. Zij gaf mij de kans om mijzelf te ontdekken. Wat zijn mijn kwaliteiten, wat zijn mijn overtuigingen, waar word ik blij en enthousiast van en door samen in gesprek te gaan kreeg ik hele andere inzichten en leerde ik mijzelf beter kennen. Zij hield mij regelmatig een spiegel voor en vroeg door. Met het eerste de beste antwoord nam zij geen genoegen. Door Melanie heb ik mij kunnen ontwikkelen, ben ik gegroeid en gekomen waar ik nu ben. Hiervoor ben ik haar voor altijd dankbaar!

Danielle

Herken jij jezelf hierin?

Je bent een sterke vrouw, je slaat je overal doorheen, maar je voelt dat je vastzit in een negatief spiraal.

Jij staat je 'mannetje' wel, maar het leven voelt soms te zwaar. Je bent zorgzaam voor je partner of andere dierbaren, alleen geef niet altijd eerlijk aan wat jouw echte behoeften zijn.

Het lijkt je heerlijk om ook eens verzorgd te worden en niet steeds alles zelf te moeten regelen.

Je hebt weinig energie op sommige momenten, je verlangt naar een moeiteloos leven.

Is dit het nou? Je voelt dat er meer uit het leven te halen is, maar hoe dan?

Teveel ups & downs en je vraagt jezelf af of dit ooit anders wordt. Bij de UP voel je weer gedrevenheid en zet jij je schouders er weer onder en toch val je weer terug.

Wordt het ooit anders? Op deze manier voelt het als overleven en je snapt werkelijk waar niet waarom het leven zo ingewikkeld moet zijn voor jou.

Je staat al met een been in de wereld van spiritualiteit en je daar word je meer en meer naartoe getrokken.

Je hoofd ratelt maar door en je vraagt je af hoe je dat stemmetje uit kan zetten...

Je piekert veel. Terugkerende negatieve gedachten en gevoelens komen regelmatig terug. Je zit vast in je verleden en je denkt teveel na over de toekomst.

Je voelt je soms genegeerd, niet belangrijk of goed genoeg. Je hebt zoveel behoefte aan liefde, aandacht en bevestiging.

Je bent open en je deelt soms wel je emoties, alleen laat jij niet écht het achterste van je tong zien, want dat los je allemaal zelf wel op.

Je raakt snel gefrustreerd als het niet op jouw manier gaat.....

Je legt vaak de lat hoog te voor jezelf, want alles moet perfect en snel verlopen, je wilt het immers graag goed doen en zo snel mogelijk resultaat. Je reageert altijd snel op andermans berichtjes, maar je voelt je verdrietig als jij niet dezelfde aandacht en interesse terugkrijgt. Als jij ergens je ‘klauwen’ inzet wil je resultaat bereiken, alleen zit vast in een negatief spiraal welke jij niet zelf kunt doorbreken. Herken je deze voorbeelden waar jij over gefrustreerd raakt?    

Ik geef het op, dit gaat nooit over of “het is mij niet gegund” zijn typische uitspraken van jou en toch voel je dat er meer is, dit kan toch niet altijd op deze manier maar doorgaan? Het stemmetje in hoofd zegt dat het echt wel anders gaat worden en dat je moet volhouden en dat is precies wat je mag doen, alleen nu met hulp! 

  

 

Allereerst wil ik Melanie bedanken voor de veilige en warme omgeving die zijn mij heeft gegeven tijdens mijn coach sessies. Dit gaf mijn vertrouwen waardoor ik ook mijzelf durfde te uiten. Melanie is een persoon die er geen doekje om windt. Zeer duidelijk, zodat ze de juiste kant op kan sturen. Ook straalt ze kracht en liefde uit. Hierdoor voel je een positieve sfeer. De groei die ik heb ervaren is vooral in jezelf blijven geloven, vertrouwen en accepteren dat sommige situatie en/of personen zijn zoals ze zijn. Deze kan je door bepaalde methodes als positief gaan ervaren of elimineren, waardoor de gedachtes verdwijnen en/of het gebrek aan zelfvertrouwen groeit. De sessies zijn zowel toepasbaar voor mijn privé als werk omgeving en dat maakt het voor mij een prettige verandering in mijn denken en doen.

Lisa

Ik ben jouw wegwijzer en ik weet precies wat je nodig hebt!

Ik ben Melanie Dukel en ik help je, want ook ik heb jarenlang gestruggled en dat gun ik je niet. Vaak had ik het gevoel dat ik moest ‘overleven’. Ik voelde mij nooit echt blij of gelukkig voor langere tijd, ondanks dat ik eigenlijk alles goed voor elkaar had.  

Mijn mannelijke energie overheerste zolang ik mij kan herinneren : daadkracht, actie, gedrevenheid en presteren typeerde mij. Als ik ergens mijn ”klauwen’ in zet dan behaal ik doelen, alleen werkte dat vroeger soms averechts. Vrouwelijke energie van rust, ontspanning, zelfliefde en compassie zat onder een dikke laag stof. Vaak was ik niet in balans raakte ik de verbinding met mijzelf kwijt. 

Ik was het spuugzat en ik wilde mijn leven op MIJN manier, ik wilde ‘gewoon’ gelukkig zijn. Dat was toch niet zoveel gevraagd? Maar elke keer zette ik positief mijn schouders er weer onder en viel ik toch na een paar maanden weer terug en leek alles mij weer tegen te zitten. Ik vond het leven soms te zwaar en in tijden dat alles wel goed leek te gaan vond ik het ‘wel leuk’, maar om nou te zeggen dat ik dolgelukkig was….nope.

 

Als ik het mij is gelukt kan jij het ook!

Na jaren BESLOOT ik met elke cel in mijn lijf om het roer 180 graden om te gooien.

Het begint er écht mee dat je 100% voor jezelf en jouw geluk kiest om vervolgens stap voor stap naar jouw geluk toe te werken. Wat verlang je, wat wil jij nou echt?

Ik ben erachter gekomen dat je alles kunt creëren waar je naar verlangt, alleen dien je wel je balans te vinden door enerzijds in de actiestand (mannelijke energie) te komen en bewust met jezelf aan de slag te gaan en anderzijds zelfliefde te ontwikkelen en te vertrouwen in overgave (vrouwelijke energie). 

Het is mij gelukt en ik ben van héél ver gekomen. Als het mij is gelukt kan jij het ook!  

Jij hebt alles al in je, je hebt alleen iemand nodig die jou laat zien hoe en welke weg jij mag bewandelen naar jouw lichtere gelukkigere leven. 

 

Mijn intuïtie is mijn gave om snel bij jou aan te voelen welke knelpunten er zijn en welke weg jij mag bewandelen, zelfs als jij die nog niet ziet!

Stap 1: kies voor jezelf

Elke dag denk je eraan dat je verandering wenst en ondertussen raak je gefrustreerder.

Je mag voor jezelf kiezen, want jij verdient het om meer te genieten van het leven! Jouw gedachten leiden tot gevoelens en je gevoelens leiden tot acties en die stuur jij zelf aan. Je hebt dus ook zelf de regie om je gedachten positief te sturen om meer positieve gevoelens te ervaren en dat leidt naar positieve acties!

Jouw verandering naar jouw geluk begint hier en nu door mijn e-book te downloaden. Ik deel alle bewezen 5 stappen met je die je mag zetten om gelukkiger, lichter en liefdevoller door het leven te gaan!

Ik krijg zoveel energie van Melanie, zij inspireert mij elke keer weer. Ik heb echt bewondering voor haar hoe zij alles aangepakt heeft tijdens haar eigen transformatie. Ik kon mij direct in haar struggles vinden en daardoor wist ik ook dat zij mij goed kon helpen. Ondanks dat ik van haar echt geleerd heb dat ik echt mezelf mag zijn en geleerd heb om meer rust te vinden in mijn hoofd en lichaam heeft zij mij echt goeie oefeningen geleerd om te helen. Ik heb nu veel minder negatieve gedachten en grijp ik nu alles aan om mij steeds gelukkiger te voelen. Er is al zoveel veranderd en ik blijf nu hulp vragen, want het is samen gemakkelijker dan alleen. Ik verheug mij op elke sessie! Wat ik ook fijn vind is dat zij mij tussendoor blijft motiveren, want als ik mij even minder voel ervaar ik na haar peptalk weer positieve energie om door te gaan. Ze is er altijd voor je! Ik zie dingen nu zo anders, daar was ik zelf niet opgekomen! Ik weet zeker dat zij nog vele mensen ook gaat helpen, want zij kan echt helpen om het verschil te maken! Dank je wel lieve Mel!

Yvonne

Waarom kies je voor een samenwerking met mij?

Je voelt dat je een positieve verandering wilt aanbrengen in je leven, je wilt van je frustraties en negatieve energie af, maar je hebt de juiste tools, sturing en motivatie nodig.

Je hebt al wel het een en ander geprobeerd en toch loop je soms vast, je weet jezelf niet te bevrijden van die negatieve energie en staat open voor hulp.

Je mist een buddy, iemand aan jou zijde, want je hebt lang genoeg alles alleen gedaan en nu begrijp je dat samenwerken gemakkelijker is.

Het kan zijn dat jij je soms alleen voelt en onbegrepen en je bent op zoek naar iemand die jou wel begrijpt.

Je staat al met een teen in de wereld van spiritualiteit en je bent nieuwsgierig om daar meer over te ontdekken.

Je hebt een intuïtieve wegwijzer, een buddy en een expert nodig op basis van eigen ervaring en dat ben ik, jouw kompas!

Ik begeleid je van A tot Z van je frustraties en negatieve energie naar een lichter en gelukkiger leven. Ik leer je jouw mindset te resetten met gedachten waar je wel vrolijk en zelfverzekerd van wordt. Ik leer je hoe je echt in verbinding met jeZelf komt te staan om jouw diepste verlangens te voelen en gehoor aan te geven. Ik leer je welk stappen je kunt zetten om af te komen van jouw (onbewuste) blokkades om vrijuit te kunnen genieten.

Je hoeft het niet meer alleen te doen, ik ben er voor je!

Ga jij het pad naar jouw geluk bewandelen?

Het lijkt je heerlijk om een lichter leven te ervaren met veel meer JOY en positive vibes. Je voelt dat je verandering wenst en je bent het zat om met deze manier van leven te settelen.

Het enige dat je graag wilt is om 'gewoon' gelukkiger te zijn. Je wilt af van die rotgevoelens in je buik en hart en je bent nu wel eens benieuwd wat het leven ECHT te bieden heeft.

Je voelt je aangetrokken tot spiritualiteit, maar je wilt geen 'zweefteef' zijn en toch veel meer ontdekken wat het leven te bieden heeft.

Ja, je wilt jouw INNERLIJKE VUURTJE laten branden en je diepste verlangens ontdekken en ontvangen.

Yes, dan is mijn 1:1 traject voor jou!