Yes, de video is naar je onderweg!

Je ontvangt binnen 5 minuten de video in je mailbox. Controleer ook je spam als je niks ontvangt. Ik heb NOG IETS mega waardevols voor je, want jij bent die powervrouw, jij bent ambitieus en gedreven en ik heb het gevoel dat jij nu echt voor jouw geluk gaat, want jij hebt mijn video gedownload en dat is pas echt persoonlijk leiderschap! 

Ik heb een hele unieke en waardevolle 22-daagse bewustzijn en mindset Bingo challenge voor je

Dit is DE toffe mindset en bewustzijn bingo challenge per mail om je bewustzijn te vergroten en met je mindset aan de slag te gaan om voluit te genieten van een veel gemakkelijker en leuker leven waar jouw verlangens uitkomen! 

Het leven hoort speels en moeiteloos zijn, al voelt het mogelijk voor jou nog niet zo. Mogelijk heb je al van alles geprobeerd en val je toch steeds weer terug in je oude patronen. Logisch, ik snap precies wat je nu nodig hebt. 

Meer innerlijke rust in plaats van een overdenkend druk brein. Meer genieten van alles dat je al hebt in plaats van steeds het gevoel te hebbe dat je ergens naartoe werkt. Minder frustraties en meer blije gevoelens. De lat lager leggen voor jezelf en veel meer vanuit rust en flow werken met een hogere energie. Ja dat wil je!

Ontdek tijdens deze 22-daagse challenge meer over jouw gedachten, overtuigingen en intuïtie door informatie en oefeningen. Jouw gedachten zorgen namelijk voor jouw resultaten!

Na deze bingo challenge is jouw bewustzijn groter en snap je meer over jouw gedachten, lichaam en binnenwereld. Je hebt door deze dagelijkse discipline jouw focus versterkt en door de juiste oefeningen en informatie maak je flinke stappen naar jouw intens geluk.

Om niet terug te vallen in oude patronen heb je een dagelijkse FOCUS nodig en daar is deze challenge IDEAAL voor. 

Nu tijdelijk slechts €1 per dag en na deze challenge ga jij echt positief resultaat opmerken, dus laat je verrassen! 

Deze challenge is zo goed en doeltreffend opgezet en dat voor slechts €1 per dag!

Je hebt ALLES zelf in je om écht gelukkig te zijn en je leven te OWNEN op een manier waar JIJ blij van wordt. Daar heb je niks of niemand anders voor nodig, het gaat om jouw staat van zijn en binnenwereld.

Je hebt o.a. te onthechten van je ego om angsten, frustraties en verdriet te elimineren. Je kunt meer genieten van het leven dan je nu doet als je meer vanuit je hart en ziel gaat leven.

Overprikkeld zijn en druk in je hoofd mag tot het verleden behoren vanaf nu, je verdient innerlijke rust. 

Ontdek wie jij echt in de kern bent onder al die laagjes, oftewel je authentieke Zelf. Verhoog je energiefrequentie door o.a. naar een hoger bewustzijn te groeien, want daar ontstaat de magie 💫

Jij bent die liefdevolle zelfverzekerde positieve vrouw die mag SHINEN! 

💡Deze bingo gaat jou hierbij ondersteunen om dat te bereiken. Je raakt geïnspireerd en je ontvangt nieuwe inzichten.

Just be you BINGO inclusief cadeautjes!

✅ Start direct door je aan te melden

✅ Deze challenge duurt 22 dagen

✅ Je ontvangt een lege bingokaart direct in je mailbox (en controleer anders je spam)

✅ Elke dag ontvang je een focusmail om 06:00. Positief je dag starten is KEY! 

✅ Elke mail bevat 1 topic van de bingokaart met informatie en een oefening

✅ De oefening kost je slechts 5-15 minuten per dag en het levert veel resultaat op!

✅ Een volle bingokaart betekent dat je elke dag hebt meegedaan en levert een gave prijs op! 

 

 

Ruim 100 vrouwen zijn je al voor gegaan, hierbij enkele reacties;

Ik heb de bingo challenge gevolgd bij Melanie en was super benieuwd naar alle info en ook of ik het ging volhouden.Ik vond het fijn dat de mails straight to the point waren en dat de oefeningen makkelijk, praktisch en weinig tijd kostte. Ik vond vooral de EFT oefening heel fijn om te leren. En het inzicht door wat je deelde in de mails dat je ten alle tijden zelf verantwoordelijk bent voor je eigen intense geluk. Je hebt een keuze wat je ook doet of wat er ook gebeurt!Alle tools die je hebt gedeeld waren allemaal op zich zelf staand al mega waardevol, maar door alles bij elkaar en daar iedere dag even aandacht aan besteden voor jezelf 🤣 maakt het alles compleet!Deze bingo challenge is zeker de moeite waard ook al heb je al van alles gedaan en al zoveel geleerd in je leven. Als je een dosis positiviteit, kennis en praktische tools kunt gebruiken dan raad ik je zeker aan om de bingo challenge te volgen!Het geeft je helderheid, laat je nadenken en je krijgt er inzichten door. Kortom een dikke aanrader!

Karin

De Bingo challenge was erg fijn en leuk om te doen. Veel uitgebreide de informatie en goede oefeningen. Je zag dat je er veel liefde en tijd in hebt gestopt. Veel van de oefeningen en informatie waren mij wel bekend, maar denk dat het goed is om zo nu en dan weer herinnerd te worden omdat sommige oefeningen toch weer wat wegzakken. De challenge heeft mij weer meer bewustwording opgeleverd. Dank je wel hiervoor,

Patricia

Heel waardevol! Sommige oefeningen waren voor mij al bekend, maar doordat je de info weer per e-mail ontvangt ga je er toch weer opnieuw mee aan de slag. Het heeft mij weer een stukje inzicht opgeleverd en nieuwe tool(s) om dichter bij mijzelf en mijn gevoel te komen. Ik zou de challenge iedereen aanbevelen omdat hoeveel je ook (denkt) te weten, er is altijd weer iets over jezelf te leren en daarnaast krijg je weer eens iemand die je informatie geeft vanuit een andere invalshoek🙏🏻

Anoniem

Elke ochtend keek ik uit naar de Bingo. Het voelde als een soort cadeautje openen. Omdat het lekker afwisselend is met video en onderwerpen. Sommige oefeningen vond ik wat spannend of lastig maar ik denk dat tapping het meeste indruk op me heeft gemaakt. Hoewel ik in het begin dacht: wat is dit nou? Voelde ik toen ik deze toepaste meteen een shift in mijn energie die ik heel goed kon inzetten voor wat ik op dat moment met mijn business ging doen. De challenge heeft ervoor gezorgd dat ik nu inzie dat zelfliefde/ontwikkeling niet perse zoveel tijd hoeft te kosten. Maar juist de dagelijkse kleine oefeningen toepassen ervoor zorgt dat je in de juiste energie komt. Ik gun iedereen meer van die handvatten en elke ochtend een cadeautje in hun inbox van jou Melanie. Dus zeker dat ik de challenge aanraad.

Roos

Wat een leuke challenge! Iedere dag, lekker vroeg, een opdracht en daar ga ik lekker op om mijn dag te starten met aandacht voor mijzelf, zelfliefde! doen, en dat afkrassen is zoooo fijn, soms een dagje later ingehaald omdat die dag een opdracht bevatte waar ik de tijd voor wilde nemen maar al met al, ik heb weer dingen geleerd over mijzelf en tools gekregen hoe ik iets kan aanpakken of bekijken. Melanie bedankt voor je enthousiasme en betrokkenheid ✨💜

Manon

Leuk, veel variatie. Veel herkenning😉 erg leuk om te doen. Elke dag weer nieuwe inspiratie en bezig zijn met je eigen reis, met jou als ondersteuning en reminder... thanks!

Yvet

Ga jij de challenge aan en vink je alles af voor een VOLLE bingokaart?

JOUW KICK-OFF-
DIT IS HET MOMENT

Start vandaag en je merkt na 22 dagen al positief verschil op bij jezelf!
44
22
  • Zeg nou zelf, dat is toch een prikkie voor zulke waardevolle informatie 22 dagen lang?
  • Inclusief 21% BTW
let's go

Wie is de creator van de BINGO en waar komen de inzichten en oefeningen vandaan?

Ik ben Melanie Dukel

Ik heb jarenlang gestruggled. Vaak had ik het gevoel dat ik moest 'overleven'. Ik voelde mij nooit echt blij of gelukkig voor langere tijd, ondanks dat ik eigenlijk alles goed voor elkaar had.  

Mijn mannelijke energie overheerste zolang ik mij kan herinneren : daadkracht, actie, gedrevenheid en presteren typeerde mij. Als ik ergens mijn ''klauwen' in zet dan behaal ik doelen, alleen werkte dat vroeger soms averechts. Vrouwelijke energie van rust, ontspanning, zelfliefde en compassie zat onder een dikke laag stof. Vaak was ik niet in balans raakte ik de verbinding met mijzelf kwijt.

Ik was het spuugzat en ik wilde mijn leven op MIJN manier, ik wilde 'gewoon' gelukkig zijn. Dat was toch niet zoveel gevraagd, maar elke keer zette ik positief mijn schouders er weer onder en toch viel ik na een paar maanden weer terug en leek alles mij weer tegen te zitten. Ik vond het leven soms te zwaar en in tijden dat alles wel goed leek te gaan vond ik het 'wel leuk', maar om nou te zeggen dat ik dolgelukkig was....nope. Na jaren BESLOOT ik met elke cel in mijn lijf om het roer 180 graden om te gooien.

Het begint er écht mee dat je 100% voor jezelf en jouw geluk kiest om vervolgens stap voor stap naar jouw geluk toe te werken. Wat verlang je, wat wil jij nou echt?

Ik ben erachter gekomen dat je alles kunt creëren waar je naar verlangt, alleen dien je wel je balans te vinden door enerzijds in de actiestand (mannelijke energie) te komen en bewust met jezelf aan de slag te gaan en anderzijds zelfliefde te ontwikkelen en te vertrouwen in overgave (vrouwelijke energie) dat OOK JIJ alles ontvangt waar jij gelukkig van wordt.  

Ik heb alles aangegrepen. Ik heb mij volledig op mijn innerlijk werk gericht, mijn eigen mindset gereset en geheeld van alle (onbewust) opgeslagen mini-trauma's. Ik heb een compleet nieuw leven voor mezelf gecreëerd. Ik ben van een 5-6 leven gegroeid naar een 9-10. Intens geluk is een gevoel dat ik vroeger niet gekend heb en nu ik weet hoe dit voelt gun ik dat iedereen. Ik heb zoveel ontdekt en studies gevolgd dat ik nu al mijn expertise in mijn business kan toepassen en mijn klanten hiermee begeleid naar hun geluk.