Masterclass vrijdag 22 maart van 10:00-11:30 speciaal voor powervrouwen!

Je hebt een prima leven, een goeie job en toch mis je iets. Is dit het nou?

Je hebt wel okay dagen en sommige zijn energievretend. Is dit nou wat je nog jaren blijft doen? Je weet dat dit het niet is, maar je hebt geen idee wat dan wel en voor je gevoel zit je vast. Je durft geen concrete stappen te zetten.

Jij kent jezelf inmiddels wel aardig, je merkt ook op dat je diepgang nodig hebt. Als er collega's jou om hulp vragen dan bruis jij van energie. Ja, je bent echt iemand die anderen goed kan spiegelen en wakker kan schudden.

Ja, je wilt heel graag meer energie en voldoening voelen aan het einde van de werkdag. Op de bank ploffen, weer Netflix aan of op je telefoon scrollen ben je inmiddels zat. Het leven voelt op deze manier moedeloos en niet echt heel bevredigend.

Je merkt dat je niet zo goed meer met negatieve energie van anderen om kunt gaan, ook met je vriendinnen lijk je niet meer te matchen.

Je voelt dat het leven leuker kan zijn, maar hoe dan?

Hoe lekker zou het voor je zijn als je meer vrijheid ervaart door te doen waar jij écht gelukkig van wordt?

Als je dit herkent ben je welkom bij mijn LIVE gratis masterclass en ik deel 5 bewezen stappen met je om te gaan zetten en dat te realiseren.

Masterclass: 22 maart van 10:00-11:30.
ben jij erbij?

Zet een stap en meld je direct aan!
Live Masterclass 22 maart. Meld je hier aan en je ontvangt de ZOOM link in je mailbox. Controleer ook je spam na 5 minuten. LET OP; er komt géén replay. Met deze inschrijving ga je tevens akkoord met mijn privacyverklaring.
Tuurlijk wil ik deze masterclass!

Jij bent die empathische powervrouw die spiritueel bewuster begint te worden en nu haar eigen leven wil gaan creëren. Je voelt dat het leven leuker kan zijn, alleen hoe dan?

Deze live masterclass is alleen voor jou als jij echt stappen wil gaan zetten, want jij weet heel goed dat je vastzitten en nog niet alle stappen durft te nemen .

Je wilt anderen helpen, ze wakker schudden en spiegelen om gelukkiger te zijn, alleen heb je nu eerst alle aandacht op jezelf te richten.

Laat mij je inspireren met de 5 bewezen stappen die je mag gaan zetten, want je hebt helemaal gelijk:

Je voelt dat het leven leuker kan zijn voor je, dat is ook echt zo!

Als je dit herkent ben je welkom bij mijn LIVE gratis online masterclass

Het klopt, het kan anders. Je zit in een keerpunt

✅ Werk dat voelt als hobby 

✅ Je nuttig voelen, al je capaciteiten inzetten! 

✅ Meer diepgang met je relatie(s).  

✅ Meer levensvreugde, energie en plezier!

✅ Meer doen waar je echt blij van wordt in plaats van geleefd te worden

✅ Zingeving, natuurlijk verdien jij het om je voldaan te voelen, geliefd en waardevol! 

 

Hoe klinkt dat?

Jij kunt je leven OWNEN op een manier waar JIJ blij van wordt. Jij kunt alles zelf creëren waar je naar verlangt en de reden dat dit je nog niet is gelukt heeft er simpelweg mee te maken dat je nog niet weet hoe. 

Tijdens de masterclass deel ik je mijn 5 bewezen stappen die je kunt gaan zetten om naar jouw geluk te gaan werken. 

Aangezien dit live is heb je de mogelijkheid om je vragen te stellen die specifiek voor jou van toepassing zijn. 

Er komt géén replay. Mocht er echt iets heel belangrijks tussenkomen dan ontvang ik graag een mail van je en stuur ik je de opname toe. 

Je sluit met veel positieve energie de masterclass af en je gaat aan de slag, want je voelt dan de gedrevenheid om door te pakken! 

Dit is een UNIEKE KANS voor jou, normaal bied ik dit enkel via een webinar aan. 


Grijp jij deze mogelijkheid aan?

Zet een stap en meld je direct aan!
Live Masterclass 22 maart. Meld je hier aan en je ontvangt de ZOOM link in je mailbox. Controleer ook je spam na 5 minuten. LET OP; er komt géén replay. Met deze inschrijving ga je tevens akkoord met mijn privacyverklaring.
Tuurlijk wil ik deze masterclass!

Wie is de creator van deze MASTERCLASS en waar komen de inzichten en bewezen stappen vandaan?

Ik ben Melanie Dukel

Ik heb jarenlang gestruggled. Vaak had ik het gevoel dat ik moest 'overleven'. Ik voelde mij nooit echt blij of gelukkig voor langere tijd, ondanks dat ik eigenlijk alles goed voor elkaar had.  

Mijn mannelijke energie overheerste zolang ik mij kan herinneren : daadkracht, actie, gedrevenheid en presteren typeerde mij. Als ik ergens mijn ''klauwen' in zet dan behaal ik doelen, alleen werkte dat vroeger soms averechts. Vrouwelijke energie van rust, ontspanning, zelfliefde en compassie zat onder een dikke laag stof. Vaak was ik niet in balans raakte ik de verbinding met mijzelf kwijt.

Ik was het spuugzat en ik wilde mijn leven op MIJN manier, ik wilde 'gewoon' gelukkig zijn. Dat was toch niet zoveel gevraagd, maar elke keer zette ik positief mijn schouders er weer onder en toch viel ik na een paar maanden weer terug en leek alles mij weer tegen te zitten. Ik vond het leven soms te zwaar en in tijden dat alles wel goed leek te gaan vond ik het 'wel leuk', maar om nou te zeggen dat ik dolgelukkig was....nope. Na jaren BESLOOT ik met elke cel in mijn lijf om het roer 180 graden om te gooien.

Het begint er écht mee dat je 100% voor jezelf en jouw geluk kiest om vervolgens stap voor stap naar jouw geluk toe te werken. Wat verlang je, wat wil jij nou echt?

Ik ben erachter gekomen dat je alles kunt creëren waar je naar verlangt, alleen dien je wel je balans te vinden door enerzijds in de actiestand (mannelijke energie) te komen en bewust met jezelf aan de slag te gaan en anderzijds zelfliefde te ontwikkelen en te vertrouwen in overgave (vrouwelijke energie) dat OOK JIJ alles ontvangt waar jij gelukkig van wordt.  

Ik heb alles aangegrepen. Ik heb mij volledig op mijn innerlijk werk gericht, mijn eigen mindset gereset en geheeld van alle (onbewust) opgeslagen mini-trauma's. Ik heb een compleet nieuw leven voor mezelf gecreëerd. Ik ben van een 5-6 leven gegroeid naar een 9-10. Intens geluk is een gevoel dat ik vroeger niet gekend heb en nu ik weet hoe dit voelt gun ik dat iedereen. Ik heb zoveel ontdekt en studies gevolgd dat ik nu al mijn expertise in mijn business kan toepassen en mijn klanten hiermee begeleid naar hun geluk.